ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.3.11

Non paper της Ιπποκράτους για τους… τραμπούκους - Ο φόβος των παρελάσεων κατατρύχει το Μαξίμου


Συναγερμός στο Μέγαρο Μαξίμου καθώς περιμένουν νέες αντιδράσεις εναντίον κυβερνητικών στελεχών – Τι αναφέρει non paper της Ιπποκράτους για τους… τραμπούκους

Picture 0 for Ο φόβος των παρελάσεων κατατρύχει το Μαξίμου

Του Σπύρου Νάννου

Τα όσα συνέβησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα με τις αντιδράσεις των πολιτών στα κυβερνητικά στελέχη, προκαλούν πονοκέφαλο στο Μέγαρο Μαξίμου και ήδη ο συναγερμός είναι μεγάλος ενόψει των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου. Τα μηνύματα που φθάνουν στο κυβερνητικό στρατόπεδο δεν είναι ευχάριστα, όταν ακόμα και ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε στο στόχαστρο κατά την περιοδεία του στην Σύρο.
Πιο συγκεκριμένα, στο Μέγαρο Μαξίμου προβληματίζονται έντονα από τον «πόλεμο» που έχει ανοίξει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Θόδωρος Πάγκαλος με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και με τα φαινόμενα βίας που παρουσιάζονται έντονα κατά κυβερνητικών στελεχών. Ο φόβος, ωστόσο και όπως προαναφέρθηκε, είναι για την 25η Μαρτίου καθώς αρκετά μέλη του υπουργικού συμβουλίου θα βρεθούν τετ α τετ με πολίτες, χωρίς κανένας να γνωρίζει το τελικό αποτέλεσμα. Η οδηγία του Μεγάρου Μαξίμου είναι να αποφευχθούν οι δημόσιες εμφανίσεις τις επόμενες εβδομάδες, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Και ο συναγερμός είναι μεγάλος.
Και το κλίμα όμως να οξύνεται περισσότερο, όταν η Ιπποκράτους, αδιαφορώντας για το τι επιζητά η κυβέρνηση και τις λύσεις που θέλει να δώσει, να βγάζει non paper για τους τραμπούκους, όπως χαρακτηρίζει όσους διαμαρτυρήθηκαν χθες στην Σύρο, ανεβάζοντας το πολιτικό κλίμα στα ύψη.
Πιο συγκεκριμένα, στο non paper, οδηγό για το τι θα λένε οι βουλευτές του κόμματος, επισημαίνεται πως «ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει και να εκφράζει τη γνώμη του, ο καθένας έχει το δικαίωμα να διαφωνεί με το σύνολο ή με μέρος της κυβερνητικής πολιτικής», ωστόσο επισημαίνεται πως «κανείς όμως δεν δικαιούται να «πουλάει» αγανάκτηση και να οργανώνει εκδηλώσεις δήθεν «αγανακτισμένων». Και κανείς δεν δικαιούται, να αμαυρώνει, αλλά κυρίως, να εμποδίζει την παρουσία στελεχών της Κυβέρνησης οπουδήποτε επιθυμούν και μάλιστα όταν η παρουσία τους έχει σχέση με την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών. Όσοι νομίζουν ότι μπορούν να δημιουργήσουν μια τέτοια κατάσταση έχουν άλλα στο μυαλό τους και πλανώνται οικτρά. Αυτό το παραμύθι με τους «αγανακτισμένους» πολίτες, το έχουμε βιώσει και το έχουμε πληρώσει, ως Ελληνικός λαός, εδώ και δεκαετίες. Δεν θα επιτρέψουμε να το επαναφέρει καμία μα καμία δύναμη».
Τα όσα δε συνέβησαν στην Σύρο, στο non paper αφήνονται αιχμές για το ποιος υποκινεί τέτοιες καταστάσεις όταν επισημαίνεται το εξής: «Όσον αφορά, ειδικά στην παρουσία του Πρωθυπουργού και των Υπουργών στην Περιφέρεια, αυτοί οι οποίοι ονειρεύονται να εμποδίσουν την επαφή μας με τον κόσμο, θα πρέπει να μας πουν, πού ήταν μέχρι το 2009, για να εμποδίσουν την καταστροφή της Ελλάδας. Πού ήταν κρυμμένοι; Εμείς θα είμαστε παντού. Εμείς, από τον Πρόεδρο και Πρωθυπουργό μας, τους Υπουργούς, μέχρι το κάθε στέλεχος, βρισκόμαστε και θα βρισκόμαστε παντού. Παντού, όπου υπάρχει χώρος για να επιλυθούν τα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών. Εμείς είμαστε αυτοί, οι οποίοι κληθήκαμε να κυβερνήσουμε στις πιο δύσκολες μεταπολιτευτικές συνθήκες και κανείς δεν μπορεί να τρομοκρατήσει αυτή την Κυβέρνηση. Οι φθηνοί λαϊκισμοί και οι δήθεν εύκολες διαμαρτυρίες, δεν πρόκειται να μας αποτρέψουν από τη δουλειά μας. Ενοχές θα πρέπει να έχουν αυτοί, που προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα τρομοκράτησης. Ενοχές θα πρέπει να έχουν όσοι μας έφτασαν εδώ, και όχι η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που κλήθηκε να βγάλει τη χώρα από την κρίση».
Και το non paper καταλήγει ως εξής: «Δεν θα υποκύψουμε σε εκβιασμούς. Δεν φοβηθήκαμε και δεν φοβόμαστε να τα βγάλουμε πέρα με τη μεγαλύτερη κρίση που πέρασε η χώρα μας από τη μεταπολίτευση και μετά, μέσα στις πιο δύσκολες και αντίξοες συνθήκες. Οι τραμπουκισμοί δεν θα περάσουν. Αυτή είναι η απάντηση στους λίγους εκείνους που θέλουν να μετατρέψουν την κοινωνία μας σε ζούγκλα και μπάχαλο αλλά και στους διάφορους δήθεν «αντικειμενικούς» σχολιαστές που «πουλάνε» αγανάκτηση και οργανώνουν «αυθόρμητες» εκδηλώσεις. Αν χρειαστεί, θα επανέλθουμε για αυτούς τους κυρίους και τις κυρίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: