ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.3.11

Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ "ΕΝΤΡΟΜΑ & ΕΝ ΠΑΝΙΚΟ" ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ

Πεταλωτής: «Ας τελειώνουμε με το παραμύθι των αγανακτισμένων πολιτών»

 

 Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας τα τελευταία περιστατικά αποδοκιμασιών κατά πολιτικών, με αποκορύφωνα τα γεγονότα κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Σύρο.

  • «Ας το πάρουν απόφαση όλοι, η κυβέρνηση θα είναι παντού, δεν τρομοκρατείται, να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι των δήθεν αγανακτισμένων πολιτών»                                                                                                                                          
  • «που ήταν όλοι αυτοί όταν επί έξι χρόνια η κυβέρνηση Καραμανλή ήταν απουσία από την περιφέρεια;».
  • Ερωτηθείς για τη χρήση δακρυγόνων κατά την διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Σύρο είπε ότι «υπάρχει φυσικά και η αντίδραση σε μεθόδους και μεθοδεύσεις που κάθε άλλο συνάδουν με τη δημοκρατία. Δεν θα δεχθούμε να επιχειρεί κανείς να τρομοκρατήσει την κυβέρνηση ή οποιονδήποτε πολιτικό επιθυμεί να παραστεί ανάμεσα στους πολίτες. Δεν θα εμποδίσει κανένας την παρουσία των υπουργών και του πρωθυπουργού, ειδικά στην περιφέρεια, που επί χρόνια είχε να δει πρωθυπουργό και υπουργούς».
 
Ο Πεταλωτής κερδίζει  επάξια τον τίτλο της "ομιλούσας μακέτας της βλακείας". Οι θέσεις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου αν μη τι άλλο προκαλούν τον μέσο οργιζόμενο πολίτη ο οποίος βιεί την ανικανότητα την αχρηστοσύνη το κατ εξακολούθηση ανενδοίαστο ψεύδος ,την ξεδιάντροπη απάτη , την παράκρουση της καθεστωτικής Κυβερνητικής κοροϊδίας  η οποία μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε το ακατόρθωτο....... καταλήστευσε τον λαό μας ακύρωσε τους μόχθους του, εκμηδένισε την ποιότητα της ζωής του , εξευτέλισε τον πολιτισμό , υποθήκευσε το μέλλον το δικό μας και  των παιδιών μας και του Έθνους ,έκλεψαν την ευτυχία μας , μας υποτίμησαν , μας εξαπάτησαν μας λοιδόρησαν και εξακολουθούν προκλητικά να το πράττουν.....
όπως και οι δηλώσεις  - θέσεις της κυβερνητικής μαϊμούς που εκφράζει την Κυβέρνηση του Αμερικανοαπατεώνα ΓΑΠ. 
Οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου διακατέχονται από πανικό και τρόμο. 
Προσπαθούν  να υποβιβάσουν το Τσουνάμι της λαϊκής οργής αποκαλώντας '"παραμύθι" την ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ των πολιτών!
Δεν έχουν ιερό και όσιο!!! μόνο ΦΟΒΟ . έχουν!! ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν καταλαβαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι με τέτοιου είδους δηλώσεις προκαλεί την νοημοσύνη των πολιτών και ενεργοποιεί άθελα του τα αντιδραστικά ένστικτα ώστε να πωρωθεί η οργή τους??? 

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ …….ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΤΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ  Ο «ΑΦΕΤΗΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!! ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ!!!

ΑΛΙΜΟΝΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: