ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.3.11

Βενιζέλος: ''Ανυπόστατο το δημοσίευμα για την Τρόϊκα και τυχόν περικοπές στις Ε.Δ.''


Τι δήλωσε στην σημερινή συνέντευξη τύπου για θέματα περικοπών στις Ε.Δ.
Κ. Αττίας (Alter): Κύριε Υπουργέ, υπάρχουν από ΕΠΟΠ μέχρι αντιπλοίαρχος που είναι ο κυβερνήτης και από χτες πέρα από τη δυσκολία της αποστολής τους, όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν κι άλλα δυο πράγματα να τους φορτίζουν: Το ένα είναι όσα ακούγονται για τις κρίσεις και το άλλο είναι όσα γράφονται σήμερα περί σκέψεων ή απαιτήσεων της Τρόικας οι ΕΠΟΠ σε ποσοστό 30% να πάνε στην Πολιτική Προστασία ή όπου αλλού ζητήσει η Τρόικα μαζί με την Κυβέρνηση. Τι μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στους ανθρώπους που βάλλονται και από αυτές τις πληροφορίες;
Ευ. Βενιζέλος: Να είναι πάρα πολύ επιφυλακτικοί στα όσα διαβάζουν στα Μέσα Ενημέρωσης και να λαμβάνουν υπόψη τις επίσημες ανακοινώσεις που κάνει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τα κείμενα που αναρτά στην ιστοσελίδα του.
Γιατί αν ένα στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων, αξιωματικός ή υπαξιωματικός ή επαγγελματίας οπλίτης, λαμβάνει πράγματι υπόψη του όσα βλέπει σε ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης, δεν θα μπορέσει να κάνει την αποστολή του γιατί οι περισπάσεις δεν θα τον αφήσουν να κάνει την αποστολή του. Και φαντάζομαι ότι όλα τα Μέσα Ενημέρωσης και όλοι οι εργαζόμενοι στο σύστημα ενημέρωσης περιβάλλουν με απόλυτο σεβασμό τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων όλων των βαθμίδων και θέλουν να διασφαλίσουν τις καλύτερες συνθήκες για την άσκηση του λειτουργήματός τους, αντανακλώντας τον πραγματικό σεβασμό που έχει η κοινωνία για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.
Για να απαντήσω, λοιπόν, και ευθέως σας λέω: ότι σημερινό δημοσίευμα που μιλάει για παρέμβαση της Τρόικας στα θέματα του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, στη Δομή Δυνάμεων, στον αριθμό του ένστολου προσωπικού και στα οικονομικά των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι απολύτως ανυπόστατο. Απολύτως! Από αρχής μέχρι τέλους. Δεν αληθεύει καμία από τις φερόμενες πληροφορίες  και η λογική που το διέπει δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Η Τρόικα όσες φορές έχει συναντηθεί μαζί μου ξεκινάει τις συναντήσεις αυτές με ευχαριστίες για την αποφασιστική συμβολή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην προώθηση των μεγάλων και δύσκολων δημοσιονομικών στόχων της χώρας.
Γνωρίζει πάρα πολύ καλά η Τρόικα, δηλαδή γνωρίζει πάρα πολύ καλά και η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ότι τα θέματα εθνικής άμυνας και ασφάλειας, τα θέματα του σκληρού πυρήνα της εθνικής κυριαρχίας, δεν ανήκουν στο δικό της πεδίο αρμοδιότητας και ευθύνης.
Γνωρίζει πάρα πολύ καλά η Τρόικα ότι μια χώρα, όπως η Ελλάδα, και μια κοινωνία, όπως η ελληνική, που αναγκάζεται λόγω των καταστάσεων να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα λιτότητας και δημοσιονομικής ανασυγκρότησης και βρίσκεται υπό περιορισμένη δημοσιονομική κυριαρχία, πρέπει να νιώθει -κι αυτό να είναι πραγματικότητα- ότι η εδαφική της κυριαρχία, η πολιτική της κυριαρχία είναι αλώβητη.
Έχουμε εδώ διαμορφώσει με τον κ. Μπεγλίτη και εφαρμόζουμε με τη βοήθεια των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων και όλων των στελεχών, ένα πολύ φιλόδοξο αλλά και πολύ συγκροτημένο και συγκεκριμένο πρόγραμμα οικονομικής ανασυγκρότησης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Ο προϋπολογισμός μας, όπως γνωρίζετε, είναι μειωμένος σε σχέση με το 2010 κατά 22%, σε σχέση με το 2009 κατά 26%. Συμβάλλαμε στη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος το 2010 κατά 1.600.000.000 όσο ήταν και το αποτέλεσμα της περικοπής των μισθών στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα.
Και προετοιμάζουμε και θα αποφασίσουμε εντός της εβδομάδας το 15ετές μακροπρόθεσμο πρόγραμμα εξοπλισμών, σε μια βάση, η οποία είναι συντριπτικά χαμηλότερη από την βάση στην οποία είχε κινηθεί το ΕΜΠΑΕ της προηγούμενης δεκαετίας. Ενώ τώρα μιλάμε για 15ετία και η μείωση -παρ' ό,τι μιλάμε για 15ετία- θα είναι μεγαλύτερη από το 40%. Έχουμε διαμορφώσει οροφές πληρωμών και παραλαβών για τα επόμενα 15 χρόνια, τα οποία συμβάλλουν στη μακροπρόθεσμη δημοσιονομική ανασυγκρότηση της χώρας και σε λύσεις δημοσιονομικά βιώσιμες.
Και άρα δεν χρειαζόμαστε ούτε υποδείξεις ούτε πιέσεις, ούτε ακριτομυθίες και κυρίως δεν χρειαζόμαστε καμία παραπληροφόρηση η οποία δημιουργεί σύγχυση και στην κοινωνία και στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: