ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.3.11

Μαζί τα φάγαμε και με τους Πορτογάλους;

Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι η ζώνη του ευρώ  στα δύσκολα αποδείχτηκε μια αποτυχία κολοσσιαίων διαστάσεων και τρεις καμένες χώρες και άλλη μια στα πρόθυρα.  Όλα αυτα τα χρόνια ασύλληπτος πλούτους έφυγε από της χώρες του νότου προς τον βορά και την Γερμανία και αυτό συνεχίζεται επιταχυνόμενο Αύξηση του ΑΕΠ της Γερμανίας κατά 3,6%
Σήμερα στο enet.gr, διαβάζουμε:
Δεν πρόλαβε να κλείσει 24ωρο από την πολιτική κρίση που ξέσπασε την Τετάρτη στην  Πορτογαλία και ο οίκος αξιολόγησης Fitch, ανακοίνωσε την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας κατά δύο μονάδες.
Πλέον η αξιολόγηση της χώρας “πέφτει” στο Α-.
Επιπροσθέτως η Fitch τοποθέτησε σε αρνητικές προοπτικές την οικονομία της χώρας, αξιολόγηση που σημαίνει ότι ενδέχεται να υπάρξει και νέα υποβάθμιση στο άμεσο μέλλον.
======================
Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου,: Μπορεί κάποιοι να πουν: ” οι Κηφήνες πορτογάλοι πνίγηκαν στα ελλείμματα και στην σπατάλη. Ζουσαν με δανεικά. Κοπρίτες που δεν παράγουν τίποτα και φοροδιαφεύγουν και κλέβουν. Πριν 7 Χρόνια έκαναν το Euro 2004  και τώρα ζητάνε αυτό τον φτωχό Γερμανό να τους βοηθήσει. Είναι βουτηγμένοι στα σκάτα. “
Μα η αλήθεια είναι ότι στην ζώνη του ευρώ
άλλες χώρες πληρώνουν και άλλες δουλεύουν για πάρτη τους.
Η αλήθεια είναι οτι οι γερμανοί δεν αγαπούν το ευρώ
το χρησιμοποιούν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: