ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.3.11

Προς GAP και παρέα, Σύρος: Παρηγορία μόνη σού έμενε να λές περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις.(Φωνή... και οργή λαού)

Συμπλοκές ΜΑΤ - διαδηλωτών στην Ερμούπολη
Ερώτηση:

Έχει ΜΑΤ η Σύρος;
 
 ...μ' όλον πού 'ναι αλυσωμένο το καθένα τεχνικά, 
και εις το μέτωπο γραμμένο έχει:
«Ψεύτρα Ελευθεριά». 

Σχετικά video: O Γιώργος Παπανδρέου στη Σύρο
 

΄Αλλο εσύ δεν συλλογιέσαι πάρεξ που θα πρωτοπάς· 
δεν μιλείς και δεν κουνιέσαι στες βρισιές οπού αγρικάς·

Οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών, και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά.

Επεισόδια νωρίς το μεσημέρι (13:30) στην Ερμούπολη της Σύρου μπροστά στο κτίριο του ΟΤΕ όταν διαδηλωτές κυρίως φοιτητές επιχείρησαν να πλησιάσουν το κτίριο του επιμελητηρίου Κυκλάδων όπου βρισκόταν ο πρωθυπουργός.

Οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών, και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά.


Ο κ. Παπανδρέου επισκέφθηκε τα Ναυπηγεία Σύρου «Νεώριον» στην Ερμούπολη. Στη συνέχεια ο κ. Παπανδρέου θα επισκεφθεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, όπου θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με τα υπόλοιπα επιμελητήρια των Κυκλάδων.


«Είμαστε κοντά σας να συζητήσουμε τα προβλήματα και να αναδείξουμε τις πολλές προοπτικές που έχουν τα νησιά του Αιγαίου», τόνισε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κυκλάδων με τα παραρτήματά του σε επτά νησιά του νοτίου Αιγαίου.


Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου του νησιού, παρουσίασε στον πρωθυπουργό και στο κυβερνητικό κλιμάκιο που τον συνοδεύει, το επιχειρησιακό σχέδιο που εκπόνησε το Επιμελητήριο για την ανάπτυξη του νομού και των μεγάλων νησιών των Κυκλάδων.


Ο κ. Παπανδρέου μίλησε για πολύ σημαντικό έργο και το χαρακτήρισε δείγμα της μετατροπής των μειονεκτημάτων και των αδυναμιών που προέρχονται από τη νησιωτική φύση των κοινωνιών - όπως των κυκλαδίτικων νησιών - σε προτερήματα.


Επιπλέον, χαρακτήρισε πολύ σημαντική, ως προς αυτό, την αξιοποίηση των τεχνολογιών και σε αυτό το σημείο αναφέρθηκε στο ψηφιακό σχολείο καθώς επίσης και στην ευκολότερη πρόσβαση, μέσω Ίντερνετ, στον τουρισμό.


Χαρακτήρισε δε τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης σαν ένα είδος ηλεκτρονικής συμμετοχικής δημοκρατίας.

με πληροφορίες από 
 http://www.skai.gr
ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: