ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.3.11

Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

Ο κ. Παπανδρέου πάει να μας βγάλει όλους τρελούς

Θα μας τρελάνει τελείως ο κ. Παπανδρέου. “Δεν συμμετείχα ποτέ στο ίδρυμα Καντάφι“, τόνισε με κατηγορηματικό τρόπο απόψε στη Βουλή, απαντώντας στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης. Ο κ. Παπανδρέου ισχυρίστηκε επίσης πως ουδέποτε έδωσε την συγκατάθεσή του κι επιπλέον ανέφερε ότι είχαν βάλει το όνομά του στο site του Ιδρύματος δίχως ο ίδιος να συγκατανεύσει. Απευθυνόμενος δε προς την αντιπολίτευση είπε: «Θεωρείτε το site του Καντάφι περισσότερο αξιόπιστο από τα όσα εγώ διαβεβαιώνω;».
Ο κ. Παπανδρέου μας είπε δηλαδή ότι ο Καντάφι τον έβαλε στην ΜΚΟ  “The Brothers of the South Society” (αυτό είναι το ίδρυμα) χωρίς να τον ρωτήσει. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να πάει στην Λιβύη για να ρωτήσει τον Καντάφι τι ακριβώς συνέβη.
Στις 3 Μαρτίου 2011 όμως ο υπουργός Εξωτερικών Δ.Δρούτσας δήλωνε ότι ο Γ.Παπανδρέου ήταν μέλος του Ιδρύματος αλλά παραιτήθηκε. Πως παραιτήθηκε από κάτι που δεν ήταν; Γιατί δεν επέπληξε δημοσίως τον κ. Καντάφι που τον έβαλε μόνος του;
Επειδή λοιπόν σε πείσμα διαφόρων εμείς βγάλαμε το θέμα πρώτοι επιμένουμε στα ερωτήματα που έχουμε ήδη θέσεις
- Γιατί  ο κ. Παπανδρέου συμμετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος;
- Ποιο σκοπό εξυπηρετούσε η συμμετοχή του;
- Είχε κάποιες συγκεκριμένες αρμοδιότητες;
- Ποια ήταν η προσφορά του, με άλλα λόγια τι έκανε, όλο αυτό το διάστημα που συμμετείχε στο Δ.Σ.
Διαβάστε κι αυτά:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: