ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.3.11

Καμία λύση δεν θα έρθει απο την ευρώπη.

 Η  αντιπολίτευση δεν τραβά το πολιτικό σύστημα καταρρέει.
Ο αντιμνημονιακός αγώνας στην βάση του δεν έχει μόνο αντικαπιταλιστικά κίνητρα ούτε γίνεται για να αλλάξει το μνημόνιο με κάτι άλλο ή με το να αλλάξουν οι επιμέρους δοσολογίες του υφισταμένου προς την μια ή την άλλη κατεύθυνση που λέει ο Σαμαράς.
Ο αντιμνημονιακός αγώνας είναι εν την γένεση του αντί ευρωζωνικός αγώνας και καθώς το αδιέξοδο θα γίνεται εμφανές θα γιγαντώνεται.
Για αυτό το «ρεφορμιστικό αντιμνημονιακό ευρωπαϊκό» δεν βγαίνει στην ΝΔ ή στην Ντόρα Μπακογιάννη.
Για αυτό το «αντικαπιταλιστικό αντιμνημονιακό και δυστυχώς φιλοευρωπαϊκό» δεν βγαίνει στην Αριστερά του Σύριζα.
Για αυτό το αντικαπιταλιστικό αντιμνημονιακό βγαίνει στο ΚΚΕ που έχει καθαρό αντι ευρωζωνικό μήνυμα.
Και για αυτό βγαίνει και στο ΛΑΟΣ που έχει ισχυρό πατριωτικό μήνυμα (και θέλει να ξεχάσουμε ότι ψήφισε το μνημόνιο).
Επιμέρους στο ΠΑΣΟΚ το πατριωτικό και το λαϊκό κομμάτι του είναι αντιμνημονιακό ενώ το ελιτίστικο και το εξουσιαστικό κομμάτι του είναι στην εξουσία  (φυσικά) υπηρετώντας  ξανά τις Γερμανικές elite  και το μνημόνιο ή προσδοκά να μπει όπως ο Κουβέλης και άλλοι.
Μέσα σε αυτό το σκηνικό όπου οι ψηφοφόροι είναι ακόμη εγκλωβισμένοι στα παραδοσιακά σχήματα, ο αγώνας τους βγαίνει ως αντισυστημικός καθώς περισσεύει η οργή τόσο για την παρούσα φάση όσο και για την έλλειψη εναλλακτικών.
Γενικότερο συμπέρασμα είναι οι δυνάμεις του κάθε είδους και ποσότητας  αντιευρωπαϊσμού και Πατριωτισμού αποτελούν ένα συνεχώς αυξανόμενο ρεύμα στην κοινωνία μας το οποίο ασφυκτιά στις παρούσες ιδεολογικές και παρωχημένες φόρμες.
Ο σοσιαλισμός ο κομουνισμός ο νεοφιλελευθερισμός δεν αποτελούν πρωτεύοντες ερμηνείες ή απαντήσεις. Η Ελλάδα και το συμφέρον της μπαίνει μπροστά από όλα αυτά. Η Λύση δεν θα έρθει απο την ευρώπη και τις Γερμανικές elites.  Υπαρχει χώρος  για την δημιουργία (επιτέλους) μιας ελληνικής elite ως  όργανο της Ιστορίας  που θα κινήσει τα πράγματα εμπρός. Το Μέλλον της Ελλάδας δεν θα το κοιτάξει ούτε ο Γιουνκερ ούτε ο Μπαρόζο ή ο Τρισέ.
Ο χρόνος και κάθε νέο μέτρο υπερ των δανειστών ξεκαθαρίζει την εικόνα. Το Μνημονιακοί αντιμνημονιακοί βαθαίνει. Αν ξεκολλήσει ή παρακάμψει τα υπάρχοντα κόμματα  θα  τα σαρώσει όλα και δημιουργήσει μια νέα τάξη πραγμάτων στην χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: