ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.3.11

ΚΑΘΕ "ΔΕΝ" ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΨΕΜΜΑ... ΕΤΑΞΑΝ ΦΡΕΣΚΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ

Ηρθαν στην εξουσία εντελώς απροετοίμαστοι. Κανένα πρόγραμμα, κανένα σχέδιο, καμμία προεργασία, έστω και για τα στοιχειώδη. 

του ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΗ


Κι έτσι, στην ανάπτυξη μηδέν.

Στη βελτίωση των δημοσίων υπηρεσιών, μηδέν.
Στην αντιμετώπιση προβλημάτων που χρονίζουν, μηδέν...

Απόδειξη, η κατάσταση στα φορολογικά: «Πρωτόγονος ο φορολογικός μηχανισμός», είπε ο κ. Ράπανος, πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας. Και τα στοιχεία τον επιβεβαιώνουν: απόκλιση 860 εκατ. ευρώ στα έσοδα. «Είναι θέμα ανικανότητας», όπως επισήμανε κάπως όψιμα και το «Μέγκα»


Ηρθαν στην εξουσία φέρνοντας φρέσκο αέρα. Ετσι έλεγαν. Καθαρές κουβέντες και σταράτες εξηγήσεις... Αποδείχθηκε το αντίθετο: κάθε «δεν» που έβγαινε από το στόμα τους (π.χ. «Δεν θα πάρουμε νέα μέτρα»), άνοιγε τον δρόμο για ένα νέο ψέμα. Κι όμως έτσι, με ψέματα και κοροϊδίες, πήραν τις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση



Ηρθαν στην εξουσία τάζοντας τα πάντα, ενώ ήξεραν πλήρως τη δραματική κατάσταση της οικονομίας. Και στο μόνο που αποδείχτηκαν συνεπείς ήταν η δέσμευσή τους απέναντι στους δανειστές και στους δυνάστες... Δεν είχαν το σθένος να διαπραγματευθούν και να πιέσουν, να ρισκάρουν για να κερδίσουν. Εβαλαν τη χώρα στον εγκληματικό αυτόματο πιλότο του Μνημονίου και την οδήγησαν στην άβυσσο: η κατάρρευση είναι γεγονός. Σε όλους τους τομείς.

Η αγορά νέκρωσε, η ανεργία πήγε στα ύψη, τα δημόσια έργα σταμάτησαν -ή συνεχίζονται λιπόθυμα-, οι δήμοι πτωχεύουν βυθισμένοι στα χρέη και μια καταθλιπτική σκόνη τυλίγει ολόκληρη τη χώρα... Αντίδραση; Η γνωστή: πρόσθετα μέτρα, νέες περικοπές, νέα χαράτσια (έκτη έκτακτη εισφορά μέσα σε 18 μήνες)... Οντως, δεν ήταν εύκολο το έργο τους. Ούτε μέσα σε λίγο διάστημα είναι δυνατόν να αρθούν όλα τα παθογενή.


Ομως, οι άνθρωποι που κυβερνούν -αποδείχτηκε ότι- δεν είναι ικανοί ούτε περίπτερο στο Σύνταγμα να κουμαντάρουν..
.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
 πηγη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΗΡΧΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ