ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.3.11

Η ΠΑΣΠ για τις αποφάσεις της κ. Διαμαντοπούλου...

Από την ΠΑΣΠ Πανεπιστημίων

Με την υπ’αριθ. Φ.1/76244/Β3/30-6-2010 υπουργική απόφαση, η οποία δημοσιεύτηκε στο Φ.Ε.Κ. 957/30-6-2010 τεύχ. Β΄, καθορίστηκε ο τρόπος προμήθειας και επιλογής διδακτικών συγγραμμάτων για τους φοιτητές Πανεπιστημίων.

Η εν λόγω εγκύκλιος
που έχει σταλεί σε όλα τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, αναφέρει πως οι φοιτητές δικαιούνται να τους διανέμεται ένα και μόνο διδακτικό εγχειρίδιο.
Η συγκεκριμένη απόφαση
έρχεται ως συνέχεια των διατάξεων του νόμου-πλαίσιο της Ν.Δ. για περικοπή των συγγραμμάτων. Και ενώ η προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, ήταν η απόσυρση του εν λόγω αντιδραστικού νόμου, εντούτοις βλέπουμε την εφαρμογή του, αλλά και περαιτέρω βήματα κατάργησης του δωρεάν χαρακτήρα διανομής των συγγραμμάτων.
Έχοντας συνέπεια στα λόγια
και στις πράξεις μας, δεν...
 αποδεχόμαστε οποιαδήποτε περικοπή στη διανομή των συγγραμμάτων και τονίζουμε πως η Δημόσια Δωρεάν Παιδεία δεν είναι προς διαπραγμάτευση.
Καλούμε το σύνολο των Γενικών Συνελεύσεων και των Συγκλήτων
να πάρουν αποφάσεις που δεν θα αποδέχονται την περικοπή των συγγραμμάτων, αλλά και τη συνολική υποχρηματοδότηση των δημόσιων ιδρυμάτων.
Η διαφωνία μας
δεν προκύπτει από τη συνεχή άρνηση που κάποιοι μας κατηγορούν, αλλά απο την διάθεση μας για υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ελλήνων φοιτητών αλλά και από το όραμα μας για δημόσια, σύγχρονα, ανθρώπινα και δημοκρατικά πανεπιστήμια. 
press-gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://seae.terapad.com/index.cfm?fa=contentGeneric.ukcublphuqsmiout