ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.4.11

ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ «ΠΑΓΩΣΟΥΝ» ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟ ΧΥΤΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ!!!


Την απόφαση να σταματήσουν, τουλάχιστον προσωρινά, οι εργασίες για την κατασκευή του ΧΥΤΑ Κερατέας έλαβε σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η κυβέρνηση. Κι αυτό γιατί αφενός η κατάσταση έχει πάρει τέτοια τροπή ακόμη και κυβερνητικά στελέχη θεωρούν ότι «μπορεί να φτάσουμε να θρηνήσουμε θύματα»* και αφετέρου το πρόβλημα με τα σκουπίδια της Αττικής θεωρείται ότι μπορεί να λυθεί με τα υπόλοιπα τρία εργοστάσια (Φύλη, Λιόσια, Γραμματικό), δυναμικότητας 1,125 εκ. τόνων ετησίως.
Η απόφαση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ελήφθη σε μυστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο υπουργείο Εσωτερικών με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της κυβέρρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου και των υπουργών Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή και Περιβάλλοντος, Τίνας Μπιρπίλη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στη σύσκεψη εκτιμήθηκε ότι «το εργοστάσιο της Κερατέας που είναι δυναμικότητας μόλις 175.000 τόνων λίγα μπορεί να προσφέρει στη συνολική λύση του προβλήματος», καθώς μόνο της Φυλής, όπου δεν υπάρχουν αντιδράσεις, μπορεί να επεξεργαστεί 700.000 τόνους ετησίως.
Να σημειωθεί ότι αντίστοιχη πρόταση για «πάγωμα» το εργοστασίου στην Κερατέα είχε καταθέσει την Τετάρτη ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Ανακύκλωσης και Ενεργειακής Αξιοποίησης (ΣΕΒΙΑΝ)**
Με αυτή την απόφαση η κυβέρνηση επιχειρεί να «ηρεμήσει» τα πνεύματα στην Κερατέα πριν οδηγηθούμε στα χειρότερα, ενώ παράλληλα, προκειμένου να προχωρήσει η λύση για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων στην Αττική να πραγματοποιήσει το Διεθνή Διαγωνισμό μόνο για τα υπόλοιπα τρία εργοστάσια.
 =============================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Η απόφαση αυτή , η οποία έχει κατά τις πληροφορίες της aftodioikisi.gr προσωρινό χαρακτήρα αλλά και ορίζοντα . επιβεβαιώνει κατά μιαν έννοια το παραπολιτική μας ανάρτηση ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ: "....Αν κάνουμε πίσω στην Κερατέα......τότε..... ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ......"
 Είναι πασιφανές ότι η ΚΕΡΑΤΕΑ  είναι "αγκάθι" στους σχεδιασμούς των πολιτικών της κυβέρνησης και όχι μόνον στην πολιτική της κατασκευής ΧΥΤΑ. 
Η κυβέρνηση φοβάται ότι οι αντιδράσεις στην ΚΕΡΑΤΕΑ θα γίνουν ΣΥΜΒΟΛΟ για μια γενική εξέγερση δεδομένου και του δεύτερου μνημονίου το οποίο ακολουθεί μέσα στον ΑΠΡΙΛΙΟ με την λήψη νέων δυσβάσταχτων μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: