ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.3.11

Γιάννης Δημαράς:«Στόχος είναι να πετύχεις»

Ο Γιάννης Δημαράς μίλησε στο Newstoday για τους λόγους που τον οδήγησαν στο να ξεκινήσει ένα νέο πολιτικό κόμμα, τους στόχους του, την ονοματολογία που έχει δημιουργηθεί, τις αρχές και τις αξίες που θα το χαρακτηρίζουν.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο ανεξάρτητος βουλευτής, πριν προχωρήσει στη δημιουργία του συγκεκριμένου κόμματος, μαζί με τον Βασίλη Οικονόμου είχαν συστήσει την πολιτική κίνηση με το όνομα «Ένωση Ανεξάρτητων Πολιτών». Αξίζει επίσης να τονίσουμε πως ο συνδυασμός «Άρμα Πολιτών», του οποίου ηγείτο ο Γιάννης Δημαράς στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, γνώρισε μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο, κερδίζοντας ένα ποσοστό της τάξης του 16% και εξέλεξε 8 μέλη του στο νέο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής.
Ακούστε τι είπε ο Γιάννης Δημαράς στο Newstoday.gr:



Ονοματολογία
Δεν είναι λίγοι αυτοί που με το που έγινε γνωστή η δημιουργία του νέου κόμματος άρχισαν να μιλούν για στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία είναι «έτοιμα» να κατέβουν από το κυβερνητικό άρμα και να ανέβουν στο «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών».
Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του ο ίδιος ο Γιάννης Δημαράς δεν ήθελε να αναφερθεί σε ονόματα, αφήνοντας πάντως ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουμε ανακοινώσεις στο κοντινό μέλλον.
Σύμφωνα με πληροφορίες έτοιμοι να ενταχθούν στον νέο πολιτικό φορέα είναι οι πρώην αντιπρόεδροι της Βουλής Π. Σγουρίδης και Ν. Γαλανός, οι πρώην βουλευτές Ευτ. Κοντομάρης, Γ. Καλούδης, Ν. Έξαρχος, Γ. Παπαηλιού, Στ. Παναγούλης, ο κ. Ν. Μαρκάτος κ.ά.
Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε, οι αρχές και οι αξίες που τον διέπουν σαν άνθρωπο, σαν δημοσιογράφο και σαν πολιτικό πρόσωπο, να είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτού του νέου πολιτικού χώρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: