ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.5.11

"Ο διοικητής(λέει) είναι όργανο της τρόϊκας και η ΑΤΕ είναι υπό επιτήρηση"

''Ο διοικητής είναι όργανο της τρόικας και η ΑΤΕ είναι υπό επιτήρηση(λέει). Έχει ποινή και δέσμευση(;) ότι θα πουλήσει τις μη χρηματοοικονομικές συμμετοχές, οι οποίες θα πουληθούν όλες ανεξαιρέτως όσο πιο γρήγορα γίνεται".
 
Αποφασισμένος να προχωρήσει στην πλήρη εξυγίανση της ΑΤΕbank και στον απογαλακτισμό της από το ελληνικό δημόσιο και τους φορείς που υπάγονται σε αυτόν εμφανίστηκε στη Γ.Σ. των μετόχων ο διοικητής της κ. Θ. Πανταλάκης.

Σημειώνεται ότι βασικό θέμα της Γ.Σ. ήταν η έγκριση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας ύψους 1,260 δισ. ευρώ, η οποία και εγκρίθηκε με το 77% των μετοχών της ΑΤΕ.

Αναφερόμενος στις σχέσεις της ΑΤΕ με το ελληνικό δημόσιο και τους συνεταιρισμούς, ο κ. Πανταλάκης είπε πως "το παραμύθι εκείνο που η ΑΤΕ επιδοτούσε τελείωσε" και συμπλήρωσε ότι η πώληση των μη χρηματοοικονομικών συμμετοχών θα ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατό.

Ανέφερε μάλιστα ως παράδειγμα ότι η τράπεζα έχει υποστεί ζημία ύψους 250 εκατ. ευρώ μόνο από τις επιδοτήσεις στην εβζ.

Δάνεια στα πολιτικά κόμματα Ερωτηθείς για τα δάνεια που έχει χορηγήσει η τράπεζα στα πολιτικά κόμματα, ο κ. Πανταλάκης τόνισε: "Τα δάνεια αυτά δεν είναι επισφαλή, αλλά η ΑΤΕ δεν θα τα ξαναδώσει. Έχουμε προτείνει στην κυβέρνηση οι δανειοδοτήσεις προς τα πολιτικά κόμματα να γίνονται απευθείας από το ελληνικό δημόσιο"........

Περισσότερα στο: http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/637362/Article.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια: