ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.5.11

Μετά το Ζάππειο ΙΙ θα χρεοκοπήσουμε;

Αγωνία…
Όλος ο κόσμος και οι αγορές στις 12 Μάιου θα έχουν το βλέμμα στο

Ζάππειο περιμένοντας από την αντιπολίτευση προτάσεις, δεσμεύσεις, υποχωρήσεις, υπαναχωρήσεις, προσκυνήματα και υποσχέσεις πίστης στο μνημόνιο, στη μη αναδιάρθρωση, στην αποπληρωμή όλου του χρέους.
Ακόμη και αν μέρος του Ελληνικού τύπου αρχίσει το υμνολόγιο όλοι θα κρατούν την αναπνοή τούς για το πως  θα αντιδράσουν οι ξένοι.
Καλώς η κακώς η ΝΔ το έτερον ήμισυ του δικομματισμού στην Ελλάδα και αυτό η ξένοι το γνωρίζουν καλά όπως γνωρίζουν και τι σημαίνει.  Ας μην ξεχνάμε ότι η ΝΔ είναι στο πέναλτι στην ένωση για τα ψευδή στατιστικά στοιχεία. Ας μην ξεχνάμε ότι η συμπεριφορά της αντιπολίτευσης στην Πορτογαλία δημιούργησε δραματικά αδιέξοδα και οδήγησε την χώρα αυτή στο μνημόνιο.
Οπότε θα περιμένουμε δυο τινά να συμβούν. Ή θα υπάρξει αισιοδοξία ή τα λόγια του Σαμαρά θα σκορπίσουν αμφιβολία και  μας βυθίσουν στην χρεοκοπία οριστικά και αμετάκλητα.   Ουδείς θέλει να σκεφτεί τι θα συμβεί μετά από ένα αίτημα για εκλογές ας πούμε. Μια πολύμηνη πολιτική κρίση στην χώρα…
Θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθούμε το πώς θα συμπεριφερθούν οι αγορές οι δείκτες, τα spread, το χρηματιστήρια, εκείνη την ημέρα. Οι αυτοσχεδισμοί θα είναι καταστροφικοί
Τα πράγματα  είναι απόλυτα οριακά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: