ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.5.11

Τίποτε δεν αποκλείεται .....

Πρέπει, μετά από τα όσα με απόλυτη μυστικοπάθεια διημείφθησαν χθές την εσπέρα στο Λουξεμβούργο, η χώρα να ευρίσκεται εις την απαρχή ή εις το τέλος κάποιας πολύ σημαντικής πράξεως ή αποφάσεως.
Τίποτε δεν αποκλείεται την στιγμή αυτή κατά την οποία οι υπηρέτες της τρόϊκας, κυβερνήτες του τόπου, έχουν διαλυθεί από τα εξ ών συνετέθησαν. Έχουν αποκοπεί από τον λαό τον οποίο κορόϊδεψαν και κοροϊδεύουν ασύστολα, απογύμνωσαν το κορμί του και αφαίμαξαν την ικμάδα του. Η αθλητική παρέα του ΓΑΠ, με τον ίδιο ως μοιραίο πρόσωπο, με ελάχιστες δυνατότητες, που τις αντλεί από τους προστάτες του και αυτούς που τον επέβαλαν στη χώρα για να την ελέγξουν, οδηγείται και οδηγεί στην ατελείωτη κατρακύλα.
Τα Εθνικά μας θέματα τελματωμένα, οι συμμαχίες μας αναξιοποίητες, οι πράξεις των γειτόνων μας εις βάρος μας, αναπάντητες, μία ανύπαρκτη φοβική και υποχωρητική πολιτική τα σκιάζει τα πάντα.
Μία «κυβέρνηση» αποσυνδεδεμένη, ανίκανη, αλλόφρων, παραπαίουσα και ψευδόμενη, δεν έχει κατά τα φαινόμενα τη δύναμη και την πίστη για να δημιουργήσει κάτι εντυπωσιακό και ικανό να ξεπεράσει τον κακό εαυτό της.
Υπό τις συνθήκες αυτές η χώρα ευρίσκεται στο χείλος της καταστροφής και από ημέρα σε ημέρα θα μαθαίνουμε τα χειρότερα που έρχονται, ως σίφουνας, από τους ξένους, διότι οι εδώ υπάλληλοί τους, δεν έχουν την δύναμη πλέον να υπηρετήσουν τον λαό και να τον κοιτάξουν στα μάτια.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: