ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.11

Τρομοκράτες της αλήθειας

(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)

Οι «παγκόσμιοι τρομοκράτες της αλήθειας», παρά την πρόοδο της τεχνολογίας των επικοινωνιών και τη διάδοση της χρήσης του Διαδικτύου (εκτός των άλλων και) ως μέσου πληροφόρησης, εξακολουθούν να βιάζουν και να σκοτώνουν σκοτίζουν την αλήθεια. Έχοντας στη διάθεσή τους έναν παγκοσμιοποιημένο μηχανισμό προπαγάνδας, που περιλαμβάνει τα παραδοσιακά και τα νέα μέσα πληροφόρησης, υποτιμούν κι εξαπατούν τις κοινωνίες – που προηγουμένως τις εξανάγκασαν να τους «εμπιστευτούν» τη «σωτηρία» από την «τρομοκρατία».

Το επικίνδυνο κακό της προπαγάνδας τους δεν είναι μόνο η εξαπάτηση. Με τη διεστραμμένη πληροφόρηση που ασταμάτητα επαναλαμβάνουν, επιτυγχάνουν τη μαζική πλύση των εγκεφάλων, τη διαφθορά των συνειδήσεων και την εξουδετέρωση της κριτικής σκέψης των ανθρώπων. Προκειμένου να τους καταστήσουν θιασώτες ή συνεργούς (ή ηθικούς αυτουργούς) των εγκλημάτων τους.

Αναντίρρητα, γι’ αυτή τη μαζικότητα στα αποτελέσματα της προπαγάνδας ευθύνεται και η παθητικότητα του κόσμου που έχει καταντήσει υποχείριο των οργανωμένων συμφερόντων που ενεργούν υπόγεια. Αποσκοπώντας, με τα ψέματά τους, να κλονίσουν αξίες και χρόνιους θεσμούς. Υπονομεύοντας τις δημοκρατικές κατακτήσεις και την ελευθερία των λαών: αφού «χωρίς την αλήθεια η δημοκρατία χάνει το ανθρώπινο πρόσωπό της και την ουσία της» (Julian Nida -Rumelin, «Δημοκρατία και αλήθεια», Ίδρυμα Βουλής των Ελλήνων, 2009)

Αυτόν τον χαμηλό μέσο όρο, των ευπειθών κι εύπιστων κι εύπλαστων πολιτών, οφείλουν να προστατέψουν και να αφυπνίσουν όσοι εκ των συμπολιτών τους είναι υποψιασμένοι απέναντι στη χωριστική - μισαλλόδοξη πολιτική προπαγάνδα των νεοταξικών της αμερικάνικής «υπερδύναμης». Που αποδίδουν παράξενο - ρατσιστικό «δίκαιο»: βασανίζοντας και δολοφονώντας τους «παγκοσμιοποιημένους» εχθρούς τους. Χωρίς να απολογούνται σε κανέναν για τις παράνομες πρακτικές τους, που αυτονόητα αποτελούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

(Ακολουθούν σκληρές εικόνες.
Γι αυτό αποτρέπουμε τη θέασή τους από ανήλικους)

Ούπς!
Μόλις «σκότωσα» τον «πλανητάρχη»…

Σε μια προσπάθεια να διασώσουμε από τον «πνευματικό αυτοχειριασμό», όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμα τις δυνατότητες της εξαπατήσεις μέσω της τεχνολογίας, παρουσιάζουμε «ντοκουμέντα», με «προπαγάνδα» αλά MassMedia-gr…

Νεκρός και ο Ομπάμα. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο δράστης της δολοφονίας είναι ένας blogger που χρησιμοποίησε ένα τελευταίας τεχνολογίας οπλικό σύστημα για την «απονέκρωση» του «πλανητάρχη»: το Photoshop(!)

 (κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)


Έγγραφο «ντοκουμέντο» (ναι, πολύ ντοκουμέντο) που αποδεικνύει –με τεστ του DNA– αυτό που υποψιάζονταν όλοι στις Η.Π.Α., ότι ο Obama είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Osama. Αυτή η απόδειξη ανατρέπει όλα όσα ξέραμε για την απάντηση στο ερώτημα των σταυρολέξων: «Παγκόσμιος τρομοκράτης με 5 (λατινικά) γράμματα».

 (κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)


Φωτογραφία ντοκουμέντο αποδεικνύει ότι οι Η.Π.Α. ετοιμάζονται να στήσουν μνημείο στο βυθό του Ινδικού Ωκεανού για να τιμήσουν το alter ego τους.

(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)

Δεν υπάρχουν σχόλια: