ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.5.11

Τι συζητήθηκε στη μυστηριώδη "μυστική συνάντηση του Λουξεμβούργου"


Πρωτοφανής σύγχιση και αντιφατικές πληροφορίες είναι τα χαρακτηριστικά που περιβάλλουν την μυστηριώδη  "μυστική συνάντηση του Λουξεμβούργου". Στη συνάντηση, τέθηκαν επί τάπητος προτάσεις για το θέμα της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, σύμφωνα με Ευρωπαίους αξιωματούχους, τους οποίους επικαλούνται τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία. Το θέμα ανέκυψε μετά από δημοσίευμα του Spiegel  περί εθελούσιας εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, είδηση που προκάλεσε αναταράξεις σε "Ανατολή και Δύση".
Δε συζητήθηκε το ενδεχόμενο να βγει η Ελλάδα από το ευρώ, διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, σε ανακοίνωση του μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης "μυστικής" συνάντησης που είχαν στο Λουξεμβούργο .
 
Ο Γιούνκερ χαρακτήρισε “χαζή ιδέα” και φημολογία τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, ενώ επισήμανε ότι συζητήθηκαν διάφορα θέματα τόσο για την ερχόμενη σύνοδο του G20 όσο και για την Ελλάδα. Τη συνάντηση παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΕΚΤ, Ζαν Κλωντ Τρισέ και ο ευρωπαίος επίτροπος Όλι Ρεν . Επιπλέον ανέφερε ότι η Ελλάδα προσκλήθηκε σ' αυτή τη συνάντηση. “Δε συζητήσαμε την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, αλλά σε περίπτωση που χρειαστεί αναπροσαρμογή του προγράμματος προσαρμογής της, θα συζητηθεί στο επόμενο Eurogroup στις Βρυξέλλες στις 16 Μαΐου.

Το κλίμα μυστικότητας που επικράτησε τροφοδότησαν ουσιαστικά οι ίδιες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις -της ελληνικής συμπεριλαμβανομένης- οι οποίες αρνήθηκαν αρχικά να επιβεβαιώσουν, να διαψεύσουν ή ακόμα και να σχολιάσουν ο,τιδήποτε αφορά τη σύνθεση και το αντικείμενο της «συνάντησης του Λουξεμβούργου». Είναι πάντως προφανές ότι  η συνάντηση αρχικώς επιχειρήθηκε να μείνει κρυφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: