ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.5.11

H κυβέρνηση βάλλει (και) κατά των… κυβερνητικών βουλευτών!

kentrinews

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δώστε κάτι στον λαό για να ξεχάσει την πείνα του...
Από το "redflyplanet"

...ΕΓΙΝΕ! Νεκρός ο Μπιν Λάντεν!
Και ξαφνικά ο Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε πως ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο κατα την CIA "περιβόητος τρομοκράτης που επιτέθηκε στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υορκης τον Σεπτέμβρη του 2001" , σκοτώθηκε χθες στο Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν μετα απο συμπλοκή με δυνάμεις του αμερικάνικου στρατού. Μάλιστα δημοσιεύτηκε και η...
διπλανή φωτογραφία απο τα πακιστανικά μέσα παραπληροφόρησης, ως απόδειξη για τους κακόπιστους σαν και εμάς.
Το γεγονός αυτό σημαίνει πως ο "πόλεμος κατα της τρομοκρατίας" τερματίστηκε; Όχι βέβαια. Απλώς μας τελείωσε ένας από τους πολλούς τρομοκράτες, που κατασκευάζονται απο τις αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες και μάλιστα με τέτοιον τρόπο ώστε να δικαιωθεί η υπερπροσπάθεια των Αμερικάνων "να μοιραστούν με τον υπόλοιπο κόσμο τα ιδανικά της δημοκρατίας και της ελευθερίας ...". Σου έρχεται να ξεράσεις απο την αηδία. Αλλά αυτοί έχουν το πεπόνι και το μαχαίρι, και ότι θέλουν κάνουν ...
Δικαίωση λοιπόν για την αμερικάνικη κυβέρνηση που βομβαρδίζει 10 χρόνια τώρα Αφγανιστάν και Ιράκ, πανηγύρια και περηφάνια στις τάξεις του αμερικάνικου λαού, που μπορεί να μην έχει να φάει, αλλά μπορεί να χαίρεται για τον αμερικάνικο στρατό που "γαμάει και δέρνει" διάφορους φανταστικούς τρομοκράτες.
Βέβαια υπάρχουν και οι κακές γλώσσες του διαδικτύου απο την άλλη, οι οποίες λένε πως η συγκεκριμένη φωτογραφία του ανθρώπου αυτού που μοιάζει με τον Μπιν Λάντεν (όπως δηλαδή τον γνωρίσαμε μέσα απο τους δέκτες της τηλεόρασης), κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και καιρό και μάλιστα αναφέρεται ως "φωτογραφία του νεκρού Μπιν Λάντεν απο τον Δεκέμβριο του 2001" (αριστερά) .
Θα μου πείτε, μικρή σημασία έχει αυτό ... Η ουσία είναι πως η προπαγάνδα της αμερικάνικης αστικής τάξης, είναι αυτή που "γαμάει και δέρνει", μια προπαγάνδα που έχει κοιμίσει ολόκληρη την ανθρωπότητα, κάτω απο το πέπλο του Καπιταλισμού, του αμερικάνικου ονείρου, της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας. Τώρα εαν ο Μπιν Λάντεν είναι νεκρός απο το 2001 ή πέθανε προχθές, εαν η φωτογραφία είναι πλαστή ή αυθεντική, δεν μας πολυενδιαφέρει, απο την στιγμή που οι Αμερικάνοι μαγειρεύουν την κατάσταση προς το συμφέρον τους, όπως και να χουν τα γεγονότα ...Δεν είναι εξάλλου λίγες οι φορές που κατασκευάζονται ειδήσεις που δεν υπάρχουν παρά μονο στην φαντασία κάποιων