ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.6.11

ΣΟΚ: ΕΥΝΟΥΧΙΣΑΝ 13ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ - ΦΡΙΚΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ YOY TOUPE

ΣΟΚ: Βίντεο - φρίκη!  Άγριος βασανισμός παιδιού μέχρι θανάτου στη Συρία


Λαιμός σπασμένος, αρθρώσεις με σφαίρες και το πλέον σοκαριστικό, οι στρατιώτες του Αλ Άσαντ έκοψαν τα γεννητικά όργανα του παιδιού όσο αυτό ήταν ακόμα ζωντανό.

Απίστευτο κι όμως φρικτά βασανιστήρια υπέστη ένα παιδί 13 χρονών στη Συρία από τους στρατιώτες του Άλ Άσαντ.

Αρκετές ημέρες μετά τον θάνατό του, οι γονείς του το βρήκαν και έδωσαν στην δημοσιότητα τα όσα είχαν συμβεί, αφήνοντας άφωνους όσους αντίκρισαν το χιλιοβασανισμένο κορμάκι.


Στο YOU TUBE αναρτήθηκε βίντεο το οποίο και σας παρουσιάζουμε.  Τονίζεται όμως ότι οι εικόνες είναι άκρως σοκαριστικές.

Το αμάρτημα του παιδιού - όπως λένε οι γονείς του - ήταν ότι τόλμησε να διαδηλώσει κατά του μονάρχη Μπασάρ αλ Ασάντ.

Όλα συνέβησαν στις 29 Απριλίου. Ο 13χρονος αμζα Αλί αλ-Χατέμπ, βρισκόταν σε αντικαθεστωτική διαδήλωση σε χωριό έξω από τη Ντεράα, προπύργιο του κινήματος κατά του Μπασάρ αλ Άσαντ.

Κάποια στιγμή, οι Σύριοι στρατιώτες εξαπέλυσαν επίθεση κατά των διαδηλωτών, με αποτέλεσμα έκτοτε να χαθούν τα ίχνη του 13χρονου αγοριού.

Η τραγική αλήθεια, αποκαλύφθηκε σχεδόν ένα μήνα μετά, όταν το άψυχο κορμάκι του Χάμζα παραδόθηκε σε αποκρουστική κατάσταση στην οικογένεια του.

Ο μικρός ήταν πολύ άσχημα βασανισμένος. Οι Σύριοι στρατιώτες τον κακοποίησαν τόσο άγρια, που η οικογένεια του μετά βίας κατάφερε να αναγνωρίσει το παιδί της.

Το σώμα του είχε γεμίσει με τρύπες από σφαίρες. Του είχαν σπάσει το λαιμό, ενώ του είχαν κόψει τα γεννητικά όργανα και τις επιγονατίδες!

Είχαν μάλιστα και το θράσος να πουν στην οικογένεια του να αποκρύψει το γεγονός αφού προηγουμένως ισχυρίστηκαν ότι το αγοράκι είχε αποπειραθεί να βιάσει μία γυναίκα  και να σκοτώσει ειρηνικούς στρατιώτες της χώρας.

Βλέποντας το παραμορφωμένο παιδί του ο πατέρας του 13χρονου αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα το αποκρουστικό υλικό.  Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί και ο ίδιος.

Τώρα πια ο 13χρονος Χαζμα έχει γίνει το κεντρικό πρόσωπο του κινήματος κατά της κυβέρνησης Άσαντ. Το βίντεο που ακολουθεί είναι βάρβαρο και σοκαριστικό. Ήδη μέσω You Τube το έχουν δει 4.000 άτομα.

Στο Facebook μάλιστα, έχει δημιουργηθεί προφίλ στη μνήμη του. Έχει ήδη 58.000 μέλη, ενώ στην αγγλική έκδοση τα μέλη του γκρουπ είναι 3.000.


Nextok

Δεν υπάρχουν σχόλια: