ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.6.11

Είμαστε αποφασισμένοι… Ώρα να φύγετε!

Όλοι εμείς, Έλληνες πολίτες, που από την πρώτη στιγμή βρεθήκαμε μαζί με την πρωτοφανή κοσμοπλημμύρα των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα, πιστεύουμε ότι αυτό το γεγονός που ξεκίνησε ειρηνικά στις 22 του Μάη είναι η αρχή μιας ιστορικής μάχης που πρέπει να κερδηθεί.
Η τεράστια λαϊκή αφύπνιση, το ενωτικό πνεύμα και η αυξανόμενη συμμετοχή του κόσμου έχουν επιβάλει την απονομιμοποίηση της κυβέρνησης, της τρόϊκας, του Μνημονίου, του χρηματοπιστωτικού συστήματος και όλων των κομματικών και συνδικαλιστικών ηγεσιών που είναι συνυπεύθυνες για την σημερινή κατάντια.
Απέναντι στη νεοκατοχική πολιτική που, εκτός από αντισυνταγματική, εξοντωτική για τον λαό και μειοδοτική για την χώρα, είναι και αδιέξοδη, έχει ορθωθεί ένα άλλο όραμα, μια άλλη υπαρξιακή αντίληψη για τις ανθρώπινες σχέσεις, τους πολιτειακούς θεσμούς, το δικαίωμα στην εργασία και τις αξίες της ελευθερίας και της δικαιοσύνης.
Ο αγώνας είναι μεγάλος γιατί, αν οι Έλληνες αρνηθούν πρώτοι να γίνουν τα πειραματόζωα των διεθνών τοκογλύφων, τότε από τον ιστορικό αυτό τόπο θα ξεκινήσει η γενικευμένη αντίσταση ενάντια στις δομές της νέας παγκόσμιας δουλοκρατίας.
Είμαστε υποχρεωμένοι αυτή τη στιγμή που μας έδωσε η ιστορία να την βιώσουμε με όλη μας την ψυχή, αφουγκραζόμενοι την αγωνία του κόσμου, και να την οδηγήσουμε στη νικηφόρα κατάληξη. 
          «Ας κάνουμε τη στιγμή αυτή αιωνιότητα. Άλλη αθανασία δεν υπάρχει».
                                                                                           Νίκος Καζαντζάκης
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ:
Τα εξοντωτικά αντιλαϊκά μέτρα και το ξεπούλημα της χώρας
Την πληρωμή του απεχθούς χρέους
Την κοινοβουλευτική ολιγαρχία

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!
Άρση της βουλευτικής ασυλίας – Τιμωρία των ενόχων
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ !

 




ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ
ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
4 Ιουνίου 2011

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/Rb5E-qCQR7Q

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΡΙΝΙΟ: Αβγά και ντομάτες σε Πρωτόπαπα – Μωραΐτη!
ΑΓΡΙΝΙΟ: Αβγά και ντομάτες σε Πρωτόπαπα – Μωραΐτη!

Με αβγά, ντομάτες και αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν οι αγανακτισμένοι κάτοικοι του Αγρινίου τους Χρήστο Πρωτόπαππα, Θάνο Μωραΐτη και άλλους κυβερνητικούς στη Ντουγρί Αγρινίου εχθές το βράδυ. Τα στελέχη της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ γιουχαρίστηκαν άγρια στο κέντρο «Ίριδες«. Χρειάστηκε η αστυνομία για να τους διασώσει από τους εξαγριωμένους πολίτες!

Η υποδοχή τους είχε ανακοινωθεί. Διαβάστε εδώ: Mε μια ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας στην πλατεία συντριβανίου θα υποδεχθούν αύριο (Παρασκευή 3-6-2011) οι «αγανακτισμένοι» του Αγρινίου το κλιμάκιο ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ και κυβερνητικών στελεχών που θα επισκεφθεί το Δήμαρχο Αγρινίου 6μμ και στη συνέχεια επιλεκτικά κάποιες περιοχές του νομού που δήθεν στηρίζουν την αντίληψη της πράσινης ανάπτυξης στην Αιτωλ/νία! Θα επισπευτούν δυο ιδιωτικές επιχειρήσεις και την εγκαταλειμμένη Τριχωνίδα στη Ντουγρί.
Το κλιμάκιο με επικεφαλή τον Θάνο Μωραίτη, τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Καχριμάκη κ.α. θα συμμετάσχει αύριο Παρασκευή σε εκδήλωση-συνέντευξη διακαναλική στην Τριχωνίδα (σε ιδιωτικό ρεστοράν και το Σάββατο το πρωί θα επισκεφθεί το ιδιωτικό φράγμα του εθνικού εργολάβου στον ορεινό Βάλτο.
Οι «αγανακτισμένοι» της Πλατείας Δημοκρατίας αποφάσισαν αυτή την «υποδοχή» του κλιμακίου κατά την ώρα που αυτό θα βρεθεί στο Αγρίνιο για να συναντήσει τον δήμαρχο. Η απόφαση πάρθηκε προ ολίγου στην Πλατεία όπου για 9η συνεχή ημέρα συγκεντρώθηκαν «αγανακτισμένοι» πολίτες. Σημειωτέον ότι αυτή η πρόταση έγινε δεκτή απο τη μεγάλη πλειοψηφία της συνέλευσης σε σχέση με την άποψη να υπάρξει μια γραπτή διαμαρτυρία. ΠΗΓΗ: NEWSPRESS AGRINIO

Ανώνυμος είπε...

POLI ITHELA NA PO TIN GNOMIMOU ALA SE ENA MPLOK SAN TO DIKOSAS TO MONO POU AKSIZI EINAI ANTE GAMITHITE MALAKES KINDINOLOGI TIS DEKSIAS:

Ανώνυμος είπε...

http://www.ustream.tv/channel/enlace33

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/CiOdmiwO5SA