ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.6.11

Αδέρφια, όλοι εκεί, μέχρι να φύγουν οι προδότες!

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους της να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που πραγματοποιούναι καθημερινά στις 21:00 το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης.
Όσοι έχουν αγανακτήσει με τα καθημερινά ψέματα των πολιτικών, όσοι είναι ενάντια στο ΔΝΤ, όσοι αρνούνται να υποθηκεύσουν το μέλλον των παιδιών τους, όσοι θέλουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια τη ζωή τους, ας είναι εκεί. Εκτός από την καθιερωμένη ζωντανή μουσική, θα προβληθούν ντοκιμαντέρ,  θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και θα ακολουθήσει συζήτηση και λαϊκή συνέλευση.
Συμμετέχουμε στην πανευρωπαϊκή κινητοποίηση το απόγευμα της Κυριακής, 5 Ιουνίου 2011 στις 18:00 και στέλνουμε το δικό μας μήνυμα από την Κατερίνη.
ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!

ΙΣΟΤΗΤΑ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

Ο μόνος αγώνας, που χάνεται, είναι αυτός, που δεν δόθηκε ποτέ!
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας --

Δεν υπάρχουν σχόλια: