ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.6.11

Πριν αγανακτήσεις σκέψου τι έκανες εσύ,κυρία και κύριε Βουλευτή

Τα χθεσινοβραδινά γεγονότα με τον αποκλεισμό της Βουλής και τα γιουχαϊσματα σε βάρος των βουλευτών προκάλεσαν την έντονη αγανάκτηση του πολιτικού κόσμου.Πολλοί υπουργοί και βουλευτές όλων των κομμάτων με δηλώσεις τους μιλάνε για ισοπέδωση της πολιτικής και της Δημοκρατίας.Ο δε Πρόεδρος της Βουλής κύριος Πετσάλνικος,εκφράζοντας το σύνολο του κοινοβουλίου το προχώρησε πιο πέρα προβλέποντας "τραγικές συνέπειες"!

ολόκληρη η δήλωση του προέδρου της Βουλής:
«Με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα, κατά τα οποία ορισμένοι επιχείρησαν τον αποκλεισμό της Βουλής των Ελλήνων, οφείλω να υπογραμμίσω τους κινδύνους που ενέχουν τέτοια φαινόμενα για την ίδια τη Δημοκρατία μας.

Η συλλήβδην απαξίωση θεσμών και προσώπων υπονομεύει τον Κοινοβουλευτισμό, ο οποίος αποτελεί εγγύηση που κατακτήθηκε με αγώνες και θυσίες από τον Ελληνικό Λαό.

Η ιστορία έχει δείξει ότι γενικευμένο κλίμα απόρριψης της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, όπου αυτό εκδηλώθηκε, είχε τραγικές συνέπειες για το λαό».

Θα συμφωνούσαμε απολύτως με όλους αν είχε προηγηθεί η αυτοκριτική των μελών του κοινοβουλίου και η αυτοκάθαρση του πολιτικού συστήματος με την παραδειγματική τιμωρία όσων ενέχονται για το σημερινό κατάντημα της χώρας.Χρησιμοποιώντας ο πρόεδρος  τις φράσεις: "συλλήβδην απαξίωση θεσμών και προσώπων" και  "γενικευμένο κλίμα απόρριψης" σημαίνει ότι αναγνωρίζει το "εν μέρει" του πράγματος!
Συνεπώς  και κατ' αυτούς υπάρχουν οι λόγοι που οδηγούν τους πολίτες σε αυτού του είδους,τις "ακραίες" για κάποιους,εκδηλώσεις.
Πριν αγανακτήσετε λοιπόν κυρίες και κύριοι Βουλευτές σκεφτείτε τι κάνατε εσείς για να προστατέψετε τους άξιους και τους έντιμους;Πότε επιτέλους θα αποφασίσετε να  διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι;
Αλήθεια κύριε Πετσάλνικε τι ακριβώς εννοείτε με την προφητεία σας;πως ξέρετε ότι  οι όποιες συνέπειες θα είναι μόνο για το λαό;Κάτι τέτοια μας έλεγε και η προκάτοχός σας (κυρία Ψαρούδα-Μπενάκη περί απώλειας εδαφών και εθνικής κυριαρχίας) και κάναμε πέντε χρόνια να την ερμηνεύσουμε!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: