ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.6.11

Και «νόμιμες κομπίνες» από την Αγροτική τράπεζα;


     Αν  αυτό  δεν  είναι  «νόμιμη κομπίνα» σε βάρος των επενδυτών- μικρομετόχων και μάλιστα από το Δημόσιο, τι είναι;  Και εξηγούμεθα:
     Η Αγροτική Τράπεζα έκανε 23-5-11 «reverse split» ανεβάζοντας την εσωτερική αξία της μετοχής από 0,72 €  σε 7,20 περίπου. Ετσι  ένας  μέτοχος που είχε  1000 μετοχές που του είχαν στοιχίσει  720 €, «απέκτησε» 100Χ7,20=720. Ηρθε όμως στη συνέχεια η  Διοίκηση της Τράπεζας και μείωσε το κεφάλαιο καθορίζοντας  την εσωτερική  αξία της νέας αυτής μετοχής σε 0,60  € δηλαδή 100Χ0,60= 60€. Εχασε δηλαδή στα σίγουρα   χωρίς να πουλήσει 640€. Τώρα τον  καλεί η Τράπεζα σε αύξηση του  μετοχικού κεφαλαίου με δικαίωμα αγοράς  13προς 1, και με τιμή 1,07 €, αλλά μετά την αύξηση  η εσωτερική αξία θα είναι 0,60.
    Και ρωτάμε: Που πήγαν αυτές οι τεράστιες διαφορές; Είναι αξιόπιστες αυτές οι ενέργειες; Και γιατί να μετάσχει κανείς στην αύξηση  κεφαλαίου; Μπορεί να έχει εμπιστοσύνη σε  τέτοια παιγνίδια;/4-6-11/

Δεν υπάρχουν σχόλια: