ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.6.11

Πεντάγωνο: απάντηση με πραγματικά πυρά σε διαδικτυακές επιθέσεις απ

Το Πεντάγωνο σε μια προσπάθειά του να εκφοβίσει πιθανές μελλοντικές διαδικτυακές επιθέσεις από κακόβουλους εισβολείς κατευθυνόμενες από συγκεκριμένες χώρες που ενδεχομένως να βρίσκονται σε “αντίπαλο στρατόπεδο”, ενημερώνει ότι οι διαδικτυακές επιθέσεις αυτές θα θεωρούνται σοβαρότατες πράξεις πολέμου εναντίον των Η.Π.Α., πράξη η οποία θα δίνει το δικαίωμα στις Η.Π.Α. να απαντήσουν με πραγματικά πυρά.
Το παρόν δημοσίευμα προέρχεται από πρόσφατες δηλώσεις εκπροσώπου του Πενταγώνου στη The Wall Street Journal.
Στην προσπάθεια του Πενταγώνου να τονίσει τη σοβαρότητα και τον ισχυρό αντίκτυπο που έχουν οι διαδικτυακές επιθέσεις, είναι έτοιμο να παραθέσει το πρώτο επίσημο σχεδιασμό διαδικτυακής στρατηγικής το οποίο θα συζητηθεί μεταξύ των χωρών – συμμάχων των Η.Π.Α.
Τέλος το Πεντάγωνο υποστηρίζει ότι οι εξειδικευμένες και αρκετά πολύπλοκες τεχνικές και μέθοδοι που έχουν χρησιμοποιηθεί σε κορυφαίες διαδικτυακές επιθέσεις που έχουν πλήξει τόσο αμερικάνικες εταιρείες όσο και την ίδια την αμερικάνικη κυβέρνηση, είναι μετά βεβαιότητας υποκινούμενες από συγκεκριμένα κράτη που προσπαθούν να προσβάλουν τις Η.Π.Α.
Αναμένουμε περαιτέρω εξελίξεις για το ακριβές περιεχόμενο της στρατηγικής διαδικτυακής άμυνας καθώς και τον αντίκτυπο που θα έχει τόσο στα συμμαχικά κράτη όσο και στους αντιπάλου αυτών.
secnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: