ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.9.11

Ιmagine a Socialist Planet

Τα κόμματα φτιάχνονται για να καλύψουν και να υπηρετήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα και τάσεις εκάστου κοινωνίας και όχι όλη την κοινωνία στην οποία μετέχουν.


δικτύου θα είναι ο μοναδικός πολίτης.

Ιmagine a Socialist Planet

Τα κόμματα φτιάχνονται για να καλύψουν και να υπηρετήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα και τάσεις εκάστου κοινωνίας και όχι όλη την κοινωνία στην οποία μετέχουν.
Τα συμφέροντα αυτά εδώ και αιώνες τα ταυτίζουμε -αφαιρετικά αλλά και συνθετικά- με συγκεκριμένες εισοδηματικές ομάδες πληθυσμού: Σκλάβους, ομοίους, Πολίτες είλωτες, κολίγους, κατώτερη τάξη, Ανώτερη τάξη εργατική τάξη, προλετάριους, καπιταλιστές, μη προνομιούχους ανάλογα πάντα με το είδος και το μέγεθος της περιουσίας που κατείχαν ή ήθελαν να αποκτήσουν.
Σε ένα κόσμο που από αιώνες το εισόδημα η περιουσία είναι το μέσο πρόσβασης σε μια καλή ή καλύτερη ζωή, σε μια καλή ή καλύτερη παιδεία και ευνομία, ισηγορία, ισονομία, μεγάλη ή μικρή ελευθερία, περισσότερος ή λιγότερος ελεύθερος χρόνος, πρόσβαση ή όχι στα τεχνολογικά επιτεύγματα, καλύτερο περιβάλλον και συνθήκες διαβίωσης, ο εισοδηματικός διαχωρισμός αποτελεί το βασικό και το καταλληλότερο εργαλείο κατανόησης των πολύπλοκων κοινωνιών μας διαχρονικά.
Αποδεχόμενοι ότι βασικός στόχων όλων των ανθρωπίνων κοινωνιών είναι η συνολική βελτίωση, προκύπτει ότι ο παραπάνω βασικός στόχος θα επιτευχτεί αν υπάρξει εισοδηματική συνοχή η οποία θα μας δώσει και κοινωνική συνοχή και συνολική κοινωνική ειρήνη και ευημερία.
Ξεκινώντας ως άνθρωποι από την οριοθέτηση των Βασικών αναγκών του ανθρώπου εκάστου κοινωνίας, θέτουμε ως σοσιαλιστές ως απόλυτο πολιτικό στόχο την μείωση των διαφόρων των εισοδηματικών ομάδων ώστε, να δημιουργήσουμε τις συνθήκες κοινωνικής ειρήνης ευημερίας και συνολικής βελτίωσης της κοινωνίας.
Είναι σαφές και ιστορικά καταγεγραμμένο ότι, η εισοδηματική συνοχή δεν μπορεί να έρθει από τις ατομικές δυνατότητες του καθενός από τα μέλη της κοινωνίας μας, καθώς αυτές διαφέρουν από άτομο σε άτομο από την ήμερα της γέννησης του. Επιπλέον εξελίσσονται διαφορετικά ανάλογα τις συνθήκες, καθώς το εισόδημα και η περιουσία επιδρά στην ζωή των ανθρώπων με τους τρόπους που αναφέρθηκαν παραπάνω.
Και εδώ μπαίνει ο ρόλος του κράτους βασικός στόχος του οποίου είναι να υπηρετεί τον στόχο έκαστου ανθρώπινης κοινωνίας. Δηλαδή την συνολική βελτίωση της μέσα από την εισοδηματική συνοχή η οποία θα μας δώσει και κοινωνική συνοχή και συνολική κοινωνική ειρήνη και ευημερία.
Στο πλαίσιο αυτό το κράτος δύναται να χρησιμοποιεί όλους τους πόρους που διατίθενται και θα χρησιμοποιούνται εφ έξεις στο όνομα της κοινωνίας. Μεταξύ των πόρων λογίζεται και η αγορά η οποία έχει διαμορφωθεί από εμάς τους ιδίους ή λειτουργεί στην επικράτεια των ανθρώπων,  εξυπηρετώντας το συμφέρον μας.
Η Αγορά είναι πόρος
Όπου η αγορά έγινε αντιληπτή στην ανθρωπινή κοινωνία μας  ως πεδίο εξάσκησης της ατομικής επενδυτικής ελευθερίας και δυνατοτήτων, υπονόμευσε την κοινωνική ειρήνη και ευημερία καθώς όξυνε τις εισοδηματικές διάφορες. Στο τέλος κατέληξε να μειώνει την συνολική ικανότητα της κοινωνίας μας για βελτίωση, μειώνοντας για τα μέλη μας -που ξεκίνησαν από χαμηλότερη αφετηρία- την πιθανότητα να φτάσουν τους υπόλοιπους. Η χαμηλή εισοδηματική αφετηρία μείωσε την πρόσβαση των μελών μας στην παιδεία στην ευνομία, ισηγορία, ισονομία, περιόρισε την ελευθερία τους και τον ελεύθερο χρόνο τους.  Τέλος απέτρεψε την επαφή τους με τα τεχνολογικά επιτεύγματα, και μείωσε την πρόσβαση στο καθαρό περιβάλλον και υγιεινές συνθήκες διαβίωσης.
Για εμάς τους ανθρώπους η αγορά είναι πόρος της κοινωνίας όπως η γη ή τα κοπάδια και οι πλουτοπαραγωγικές πηγές ο αέρας το νερό. Τα παραγόμενα αυτών ή τα κέρδη  τους ανήκουν σε όλη την κοινωνία  και οφείλουν να μοιράζονται δίκαια και με ιδιαίτερη προσοχή στα κατώτερα εισοδηματικά μέλη της κοινωνίας μας.
Οι σχέση μας με την αγορά είναι σχέση ανθρώπου γης ή ανθρώπου κοπαδιών. Η σχέση μας είναι σχέση φροντίδας, οργώματος και περιποίησης  τους, έτσι ώστε να θεριέψουν τα στάχια για τον θερισμό και να τραφούν τα γελάδια ώστε να κάνουν γάλα.
Υποχρέωση των αγορών είναι να δώσουν στις κοινωνίες μας τα ζητούμενα ανά πάσα στιγμή και να ζήσουν με το τυχών πλεόνασμα. Υποχρέωση των μελών να συντηρούν και να μην υπερεκμεταλεύνται τις αγορές τους ή τα κοπάδια τους,  να καλλιεργούν την γη τους και να τους αφήνουν επαρκή πλεονάσματα.
Στην παρούσα φάση γίνεται ακριβώς αυτό. Εξ ανάγκης τα μέλη μας συντηρούν τις αγορές για να παράξουν εκ νέου  κέρδος στάχυα και Γάλα.
Βασικός πολιτικός στόχος μας είναι ότι όταν αυτό θα συμβεί να γίνει ένας καλός θερισμός ο οποίος θα επαναλαμβάνεται τακτικά και ομοίως ένα καλό άρμεγμα. Σαν καλοί και προνοητικοί άνθρωποι θα προνοήσουμε ώστε ούτε τα χωράφια μας ούτε τα ζώα μας ούτε οι αγορές μας να ξαναβρεθούν σε ένδεια και ανάγκη.
Πολιτική εργασίας: Βασικός μας στόχος είναι η σταδιακή μείωση των εισοδηματικών διαφόρων. Κατά συνέπεια είναι υποχρέωση της κοινωνίας να κάνει τέτοια χρήση των πόρων της ώστε να δίνει δουλειά σε όλους. Δουλειά με δυνατότητες που θα μειώνουν συνεχώς τις εισοδηματικές διαφορές.
Βασική υποχρέωση των πλουσιότερων μελών  της κοινωνίας μας είναι να αναλάβουν τα έξοδα της λειτουργίας του κράτους αναλογικά με το εισόδημα τους, με αντάλλαγμα την απονομή τιμών σε δημόσιες τελετές και τιμητικών διπλωματών από την  ανθρώπινη κοινωνία.
Κοινωνική πολιτική: Βασικός μας στόχος είναι η σταδιακή μείωση των εισοδηματικών διαφορών και η πρόσβαση όλων σε όλα τα αγαθά όπως: καλύτερη ζωή,  καλύτερη παιδεία και ευνομία, ισηγορία, ισονομία, ελευθερία, περισσότερος ελεύθερος χρόνος,  πρόσβαση στα τεχνολογικά επιτεύγματα, στο καλύτερο περιβάλλον και συνθήκες διαβίωσης με στόχο της συνολική βελτίωση της κοινωνίας
Οικολογική πολιτική: Βασικός μας στόχος είναι η σταδιακή μείωση των εισοδηματικών διαφορών και η πρόσβαση όλων σε όλα τα αγαθά. Θεωρούμε ότι κάτι  τέτοιο θα μειώσει των ανταγωνισμό των ανθρώπων μεταξύ του και την πίεση προς το περιβάλλον δίνοντας μας ένα περιβάλλον ήπιας ανάπτυξης και  οικολογικής ισορροπίας
Πολιτική παιδείας: Βασικός στόχος είναι η παροχή στα μέλη μας κάθε δυνατότητα πρόσβασης σε όλα τα κλιμάκια της παιδείας αλλά και κάθε άλλη δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης σε πηγές  και γνώση ή και κάθε άλλη δυνατότητα ελευθερίας και έρευνας. Πιστεύουμε ότι έτσι κάνουμε το καλύτερο δυνατό στην βελτίωση της κοινωνίας μας που είναι ο βασικός στόχος κάθε κοινωνίας.
Τα κόμματα φτιάχνονται για να καλύψουν και να υπηρετήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα και τάσεις εκάστου κοινωνίας και όχι όλη την κοινωνία στην οποία μετέχουν. Τα συμφέροντα αυτά εδώ και αιώνες τα ταυτίζουμε -αφαιρετικά αλλά και συνθετικά- με συγκεκριμένες εισοδηματικές ομάδες πληθυσμού. Αυτές τις ίδιες ομάδες τις έχουμε αποκαλέσει στο πέρασμα της Ιστορίας σκλάβους, ομοίους, Πολίτες είλωτες, κολίγους, κατώτερη τάξη, Ανώτερη τάξη εργατική τάξη, καπιταλιστές, προλερτάριους μη προνομιούχους ανάλογα πάντα με το είδος και το μέγεθος της περιουσίας που κατείχαν ή ήθελαν να αποκτήσουν.
Σε ένα κόσμο που από αιώνες το εισόδημα η περιουσία είναι το μέσο πρόσβασης σε μια καλή ή καλύτερη ζωή, σε μια καλή ή καλύτερη παιδεία και ευνομία, ισηγορία, ισονομία, μεγάλη η μικρή ελευθερία, περισσότερος ή λιγότερος ελεύθερος χρόνος, πρόσβαση ή όχι στα τεχνολογικά επιτεύγματα, καλύτερο περιβάλλον και συνθήκες διαβίωσης, ο εισοδηματικός διαχωρισμός αποτελεί το βασικό πρόβλημα της ανθρωπότητας.
Αποδεχόμενοι ότι βασικός στόχων όλων των ανθρωπίνων κοινωνιών και συνολικά είναι η βελτίωση τους στοχεύουμε με κάθε τρόπο στην σταδιακή μείωση των εισοδηματικών διαφορών. Έχουμε στόχο την κοινωνική συνοχή και συνολική κοινωνική ειρήνη και ευημερία, τις καλύτερες και λιγότερο ανταγωνιστικές κοινωνίες σε έναν ειρηνικό πλανήτη στο οποίο θα φτάσουμε σταδιακά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: