ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.9.11

Σύνταγμα 10/09/2011-19:00 Να είσαι εκεί - H Ελλάδα πεθαίνει


http://www.facebook.com/event.php?eid=211462532248282
Η δική μας συμβολή σαν Zografou.Net στο κάλεσμα στην Πλατεία Συντάγματος το Σάββατο 10/09/2011 και ώρα 19:00.
Για ην σύνθεση μας χρησιμοποιήσαμε την φωνή του Θανάση Βέγγου απο την ταινία το Βλέμμα του Οδυσσέα, την φωνή του Κώστα Καζάκου που απαγγέλει Τάσο Λειβαδίτη και το ποίημα του Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος και βίντεο απο προηγούμενες συγκεντρώσεις στην Πλατεία Συντάγματος απο τον Εξάντα και το Real Democracy. Gr
=============

Στα εγκαίνια της Δ.Ε.Θ. το Σάββατο 10/9 τα μέτρα που θα ανακοινωθούν θα αλλάξουν άρδην την ιστορία της χώρας μας. Ας κάνουμε την μέρα αυτή μια ακόμα μέρα αγανάκτησης. Η Θεσσαλονίκη μας έχει ανοίξει τις αγκαλιές της για να υποδεχθεί τους αγανακτισμένους όλης της Ελλάδος.

Όσοι δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στην πόλη μας αυτή την κρίσιμη μέρα ας δώσουν το παρών στο Σύνταγμα στηρίζοντας συμβολικά και ουσιαστικά τους Αγανακτισμένους στην Θεσαλονίκη.

Το αν θα μείνουμε στον καναπέ είναι δική μας απόφαση όπως και το να προωθήσουμε την εκδήλωση σε όσο το δυνατόν περισσότερους γνωστούς μας και να συμβάλλουμε έτσι στην μαζικότητα της εκδήλωσης.

http://facebook.com/infopolis.gr

Απο Στοχασμο Πολιτικη

Δεν υπάρχουν σχόλια: