ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.9.11

Πολλά… ράμματα για τη γούνα του Καρατζαφέρη στα συρτάρια των "νταβατζήδων"

Προ ολίγων ημερών, ο μνημονιακός τηλεπρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του καναλιού των βαρόνων-μεγαλοεκδοτών και έκανε επίθεση στην ιδιοκτήτρια της "Ελευθεροτυπίας" Μάνια Τεγοπούλου. Πιο συγκεκριμένα, είπε πως δεν θεωρεί πλέον την Ελευθεροτυπία σοβαρή εφημερίδα. Στην δε παρατήρηση του δημοσιογράφου του mega ότι "η Ελευθεροτυπία είναι μια εφημερίδα με ιστορία", ο τηλεπρόεδρος ξεχώρισε την "παλιά καλή" Ελευθεροτυπία των Τεγόπουλου-Φυντανίδη με την σημερινή, λέγοντας: "δεν είναι η Ελευθεροτυπία του Σεραφείμ Φυντανίδη και του Κίτσου Τεγόπουλου".
Η απάντηση της Μάνιας Τεγοπούλου στον τηλεπρόεδρο ήταν εξαιρετικά απαξιωτική: "ΤΟ ΠΡΑΜΑ – Ο Γ. Καρατζαφέρης, με την προκλητική βοήθεια του mega,ξιφούλκησε χθες εναντίον της «Ε», επειδή δεν του αρέσουν τα γραφόμενά της. Ουδεμία έκπληξις. Η «Ε» άλλωστε, ουδέποτε έχει λάβει υπόψη της άλογες κραυγές που προέρχονται από ένα «πράμα», όπως ο εν λόγω".
Ποιο είναι το μυστικό της κόντρας Καρατζαφέρη-Τεγοπούλου;
Όπως είναι γνωστό στους "παροικούντες την Ιερουσαλήμ", η "Ελευθεροτυπία" οικονομικώς πνέει τα λοίσθια. Έχει δε ζητήσει ένα δάνειο, για να μπορέσει να επιβιώσει, τουλάχιστον προσωρινά (και για αργότερα… βλέπουμε). Ο καιρός, όμως, περνάει και το δάνειο δεν εγκρίνεται. Μέρα με τη μέρα, λοιπόν, η Ελευθεροτυπία αυξάνει την πίεσή της, κριτικάροντας την κυβέρνηση και τα… παπαγαλάκια της. Αλλά, επειδή οι περισσότεροι αναγνώστες της είναι… ολίγον ΠΑΣΟΚ και για να μην τους διώξει, είναι πολύ προσεκτική στην κριτική της προς την κυβέρνηση, χωρίς να ξεπερνά κάποια όρια. Βαράει, όμως, αλύπητα τα… παπαγαλάκια (ή "δεκανίκια", ή "εξαπτέρυγα", ή "συνοδοιπόρους" κ.τ.λ.) της κυβέρνησης. 
Είναι αυτό που λέμε: "δε μπορεί να χτυπήσει το γάιδαρο και βαράει το… σαμάρι". Γι’ αυτό "θίχτηκε" ο τηλεπρόεδρας Καρατζαφέρης. 
Πρόβλεψη: Αν εγκριθεί το δάνειο, όλα θ’ αλλάξουν και θα γίνουν όπως πριν. Κι ο τηλεπρόεδρας θα διαπιστώνει τηλεοπτικώς, ότι η Ελευθεροτυπία είναι… πολύ σοβαρή εφημερίδα και η Μάνια βαδίζει στο δρόμο των Τεγόπουλου-Φυντανίδη, η δε Μάνια θα πάψει να τον χαρακτηρίζει "πράμα"…

(ΥΓ): Υπάρχουν στα συρτάρια των "νταβατζήδων" πολλά… ράμματα για τη γούνα του τηλεπρόεδρα. Τόσα και τέτοια που ο τηλεπρόεδρας πρέπει να είναι πολύ ευτυχής που τη γλιτώνει μ’ έναν απλό απαξιωτικό χαρακτηρισμό…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: