ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.9.11

Αξεπέραστη η απώλεια του καθηγητή Γιώργου – Αλέξανδρου Μαγκάκη

Το λιγότερο αξεπέραστη μπορεί να χαρακτηριστεί  η απώλεια της προσωπικότητας του Γεωργίου – Αλέξανδρου Μαγκάκη, για την ακαδημαϊκή κοινότητα αλλά και για τον κόσμο της πολιτικής. 
Η νομική επιστήμη και η πανεπιστημιακοί στη χώρα μας, του οφείλουν  πολλά αφού λάμπρυνε και διάνθισε το χώρο μέχρι το τέλος της ζωής του – η παρουσία και η δράση του ενάντια στην Δικτατορία αποτελεί κορυφαία πράξη για τη δημοκρατία και την ελευθερία.
 Το ήθος, η αξιοπρέπεια και η προσήλωσή του στις αξίες του δικαίου και της δικαιοσύνης τον καθιστούν σε παράδειγμα προς μίμηση για τους πανεπιστημιακούς και τους νομικούς, απέναντι στη διαφθορά και τα σκάνδαλα που πλήττουν το νομικό κόσμο αλλά και τα πανεπιστήμια.
Επίσης πολλά του οφείλει και η πολιτική χάρη στην υπεύθυνη και άμεμπτη διαδρομή του στα όσα χρόνια συμμετείχε στα κοινά προάγοντας την ενότητα του πολιτικού κόσμου για την πρόοδο του έθνους και της κοινωνίας.  Οι πολιτικοί καλούνται να διδαχθούν από τη συμπεριφορά και τη δράση του, ειδικά αυτήν την κρίσιμη περίοδο για την πατρίδα μας.
Τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους κοντινούς του ανθρώπους, η υστεροφημία του θα είναι αιώνια.

Σταύρος Τασιόπουλος – ασκούμενος δικηγόρος
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: