ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.9.11

Οι ξηροί καρποί στο γραφείο, μειώνουν το άγχος και.... περνάει κι η ώρα βρε αδερφέ.


 
Μερικοί υπάλληλοι ΔΟΥ-ευτυχώς λίγοι-φαίνεται ότι κάνουν "διαφορετική δουλειά" από τους άλλους δημόσιους υπάλληλους, γιαυτό και πρέπει να αμείβονται καλύτερα.
 
=ΑΡΧΕΙΟ ΗΧΟΥ....απόσπασμα από την εκπομπή  ΖΟΥΓΚΛΑ-10.11.05 του Μ.Τριανταφυλλόπουλου για την δωρεάν ασφάλιση από την "Χ......." Ασφαλιστική, των αυτοκινήτων κάποιων υπαλλήλων της ΔΟΥ....
 
  ΠΑΣΑΤΕΜΠΟΣ Δ by tolimeri


Εύλογη απορία:
Δεν είχε διευθυντή και προϊσταμένους η ΔΟΥ, δεν έβλεπαν την κατάσταση ;
....και μετά βαυκαλίζεται η ΝΔ και ο ΚΑΚ ότι κυβέρνησαν....την χώρα στο διάστημα 2004-2009.
Λάθος ! Οι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ έκαναν κουμάντο, σαφής η παραχάραξη της λαϊκής εντολής του 2004, μας έφαγε η  λεγόμενη "επανίδρυση του Κράτους" με τα διεφθαρμένα στελέχη-"αγκάθια της πράσινης λαχανίδας"-και τους κουμπάρους- "γαλάζια ξελιγομένα τσιμπούρια"-.
Αυτά πληρώνουμε τώρα ! Ο Αλογοσκούφης έχει τεράστιες ευθύνες, αλλά είναι στο απυρόβλητο, γιατί φαίνεται ότι κρατάει στο χέρι του, λόγω "inside information" από την θητεία του στο ΥΠ.ΟΙΚ, πολλά και μεγάλα χαμόγια*, όλων των αποχρώσεων.  (*χειρίζονται το δικό μας χαμό-για να βγάζουν κέρδη, γενικώς.)
[Αλήθεια ποιοι μπορούν να τα βάλουν με τους πριν, τους νυν και τους μετά, Τσάρους;  ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ! ]
 
(Θα έχει και συνέχεια)
 
Γ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: