ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.9.11

Ανάρτηση για ...υποψιασμένους και όχι μόνο! Βίντεο

Δείτε τώρα τις εκπληκτικές συμπτώσεις που δεν έχουν διαψευσθεί, αφού πρώτα παρακολουθήσετε το βίντεο στο τέλος:
Νοέμβρη του 2009, ο Παπανδρέου εχει ήδη συμφωνήσει την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ με τον Στρως Καν. Τον ίδιο μήνα, συναντάται με τον Σόρος. Την ίδια χρονική περίοδο πουλιέται το περιβόητο CDS. Στις 20 Φλεβάρη ο Σόρος ζητά μόχλευση 1:20 για την επιθεση στην Ελλάδα. Όταν οι Νούλας και Τόμπρας καταθέτουν την μήνυση, το περιβόητο CDS έχει 20πλάσια αξία. H Goldman Sachs παρευρίσκεται στην διάσκεψη του Φεβρουαρίου. Τι είχε κάνει την ίδια περίοδο η
Δείτε το βίντεο...

Goldman Sachs με εντολή Παπακωνσταντίνου; Η απόδειξη της κατάρρευσης με τις ενέργειες Παπακωνσταντίνου και την εμπλοκή της Goldman Sachs Που κολλά ο τίτλος; Μετά την αποκάλυψη των συνομιλιών Καν – Παπανδρέου, έγιναν τα ακόλουθα: Συνελήφθει ο Στρως Καν Ο Σόρος έκλεισε το Fund. Ο Γιώργος Παπανδρέου, δεν ξαναεπισκέφθηκε την Αμερική. …και οι Αμερικανοι ετοιμάζονται να κάνουν κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην μαμά πατρίδα της ελεύθερης οικονομίας.



Πηγη


ΣΧΕΤΙΚΟ:  Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΚΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ( ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ (ΜΕ @@) ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ) ΑΡΧΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: