ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.9.11

Η Ελβετία "υποτιμά" το φράγκο, παιχνίδι ισοτιμιών

Μεγάλες διακυμάνσεις σημειώνονται από το πρωί στις αγορές συναλλάγματος και στις ευρωπαϊκές μετοχές, οι οποίες επωφελούνται θετικά, μετά την χθεσινή κατακρήμνιση. Αιτία είναι το πλαφόν στην ισοτιμία με το ευρώ, που ανακοίνωσε με κάθε σοβαρότητα η Κεντρική Τράπεζα της Ελβετίας. Το ελβετικό φράγκο ανέβαινε συνεχώς έναντι του ευρώ τελευταία, αλλά και έναντι του δολαρίου και της στερλίνας, ως «καταφύγιο» μετά τον χρυσό, παρακολουθώντας την ανοδική τάση του πολύτιμου μετάλλου, έναντι νομισμάτων μετοχών και ομολόγων στην Ευρώπη. Χθες όμως η τάση αντιστράφηκε με εντυπωσιακό rebound, μετά την παρέμβαση των Ελβετών που «πνίγονται» στο σκληρό νόμισμά τους το οποίο ακριβαίνει διαρκώς τελευταία, έναντι των άλλων.
Ειδικότερα το ευρώ εκτινάχθηκε μέχρι και 8,5% μέσα σε λίγα λεπτά έναντι του ελβετικού φράγκου σήμερα το πρωί, όταν η Κεντρική Τράπεζα της Ελβετίας, ανακοίνωσε ότι δεν θα ανεχθεί πλέον, να πέσει το ευρώ κάτω από τα 1,20 ελβετικά φράγκα. Το ευρώ αμέσως αντέδρασε ανοδικά και έφθασε στα 1,2139 ελβετικά φράγκα, μετά την ανακοίνωση αυτή.
Αλλά και έναντι του δολαρίου αντέδρασε ευρώ, (αφού το αγοράζουν οι Ελβετοί) και από τα 1,4037 δολάρια έφθασε μέχρι τα 1,4380 δολάρια δηλαδή 3,5 σεντς πάνω, μέσα σε τρεις ώρες, για να υποχωρήσει αμέσως μετά δύο σεντς χαμηλότερα στα 1,4180 δολάρια. Με την ίδια κίνηση αποκλιμακώθηκε και ο χρυσός από τα 1.920 δολάρια, μέχρι τα 1.860 δολάρια για να καλύψει αμέσως μετά το μεγαλύτερο τμήμα της πτώσης διαπραγματευόμενος τώρα στα 1.890 δολάρια.
Στην ανακοίνωσή της, η Κεντρική Τράπεζα της Ελβετίας, τόνισε, ότι «η τρέχουσα μαζική ανατίμηση του ελβετικού φράγκου (έναντι ευρώ και δολαρίου), θέτει μια σοβαρή απειλή για την ελβετική οικονομία και ενέχει τον κίνδυνο του αποπληθωρισμού ανάπτυξης». Οι Ελβετοί ανακοίνωσαν, ότι θα «επιβάλουν το ελάχιστο αυτό ποσοστό ισοτιμίας με τη μεγαλύτερη δυνατή αποφασιστικότητα και είναι διατεθειμένοι να αγοράσουν ξένο νόμισμα σε απεριόριστες ποσότητες». 

sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: