ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.9.11

ΒΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΑΠ


Ανήκουστο!!!


Ο τέως πρόεδρος της Βουλής κύριος Κακλαμάνης ως καλεσμένος της ραδιοφωνικής εκπομπής του σταθμού Ράδιο 9 και στην εκπομπή Παπαγιάννη - Ντάσκα  προέβη  σε ανούσιες  λεονταριστικού χαρακτήρα "καταγγελίες"  "δίνοντας" τα ονόματα αλλά και βαφτίζοντας Νταβάδες...... (προς τιμήν του αυτό μια και ως πολιτικός τολμά έστω και να αναφέρει τα ονόματα των δύο ΜΕΓΑΛΟΝταβάδων της χώρας . Αν και καθυστερημένα βέβαια τόλμησε να τους ονοματίσει και να τους καταγγείλει το οποίο σαφέστατα επράχθη εκ του ασφαλούς  αφού τα πολιτικά  ψωμιά του τέως προέδρου της Βουλής έχουν τελειώσει μια  και είναι  αναπόσπαστο μέρος των δεινών της χώρας ως μέλος της ΚΟ ΠΑΣΟΚ που στηρίζει την κατοχική κυβέρνηση)........ τους γνωστούς και μη εξαιρετέους Νταβατζήδων του πολιτικού συστήματος μας , ΚΟΚΚΑΛΗ , ΜΠΟΜΠΟΛΑ.
 Το θέμα της ανάρτησης μας όμως δεν είναι αυτό αλλά η ΔΗΛΩΣΗ – ΔΙΛΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ η οποία τόλμησε να ξεστομίσει ο τέως πρόεδρος της βουλής των ελλήνων!! παίζοντας στην κυριολεξία με την ασφάλεια της χώρας!!!!
Συγκεκριμένα  , ο κύριος Κακλαμάνης αφού καυτηρίασε  τα γνωστά παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας τα οποία εξυπηρετούν όπως χαρακτηριστικά είπε τους σκοπούς των εργοδοτών τους , δηλαδή τους Νταβάδες της πολιτείας οι οποίοι ανεβοκατεβάζουν όπως παραδέχθηκε , τους πολιτικούς κατά τα συμφέροντα και τις επιθυμίες τους , αναφέρθηκε στον ΠΟΛΕΜΟ που δέχεται η κυβέρνηση από τα ΜΜΕ ( αν είναι δυνατόν !! τι είπε ο άνθρωπος!!! ) όσον αφορά για την προσπάθεια την οποία καταβάλλει όπως τόνισε.. για να αποφευχθεί η χρεοκοπία της χώρας!!! ...

 ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ..: "........ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ...ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΩ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ 1200 ΔΙΣ ..... ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.................. ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΣΟΥΜΕ  ΤΟΤΕ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ....."


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΛΗΜΜΑΤΩΝ ΤΩΡΑ ΣΕ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ... ΑΠΑΤΗΣ ...


ΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΔΑΦΩΝ ΑΜΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ!!!! ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΜΑΣ….
ΔΗΛΑΔΗ  ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΥΠΑΙΤΙΟΙ!! ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!  ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΥΣΑΝ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΑΣ!!

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Ή ΜΗΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ  ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ  ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΓΑΠ- ΕΡΝΤΟΓΑΝ????


Δεν υπάρχουν σχόλια: