ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.9.11

Στο σφυρί όλες οι κρατικές τράπεζες Θα ρευστοποιηθούν και οι συμμετοχές. Τι είπε ο Γραμματέας Αποκρατικοποιήσεων στο Λονδίνο

Υπό την πίεση της τρόικας και των αναγκών που δημιουργεί η προσπάθεια δημοσιονομικής σταθεροποίησης, η κυβέρνηση εγκαταλείπει οριστικά το παλιό σχέδιο για δημιουργία ισχυρού κρατικού πυλώνα στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, και αποφασίζει να προχωρήσει σε πλήρη ιδιωτικοποίηση όλων των τραπεζών που ελέγχονται άμεσα ή έμμεσα από το Δημόσιο, ρευστοποιώντας παράλληλα όλες τις κρατικές συμμετοχές σε εταιρίες του χρηματοοικονομικού τομέα. Το ξεκαθάρισε ο ειδικός Γρμματέας Αποκρατικοποιήσεων Γ. Χριστοδουλάκης, απαντώντας σε ερώτηση του "Σin", κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στα πλαίσια του roadshow που γίνεται σήμερα στο Λονδίνο.
Ο κ. Χριστοδουλάκης δήλωσε κατηγορηματικά ότι το χαρτοφυλάκιο κρατικών συμμετοχών σε τράπεζες θα ρευστοποιηθεί ολόκληρο και το δημόσιο "δεν θα κρατήσει ούτε μία μετοχή". Θα πουλήσει δηλκαδή το ΤΤ και την ΑΤΕ και θα ρευστοποιήσει τις συμμετοχές του σε Τρ. Αττικής, Εθνική, Πειραιώς (τα ποσοστά στις δύο τελευταίες είναι πολύ μικρά)
Αυτό θα γίνει όμως σε δεύτερη φάση, αφού πρώτα διασφαλισθεί η σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος, με τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων και την χορήγηση κεφαλαίων και ρευστότητας.
Πρός το παρόν, η κυβέρνηση θα συνεργασθεί με την τρόικα και την ΕΕ, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχουν το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και ο Μηχανισμός Στήριξης.
Ο Γρμματέας Αποκρατικοποιήσεων θέλησε να καταστήσει σαφές στου διαχειριστές χαρτοφυλακίων που παρακολουθούσαν την ακδήλωση, ότι η απόφαση είναι ειλημμένη και ξεκάθαρη όσον αφορά τον στόχο να μη μείνει ούτε μία μετοχή τράπεζας στα χέρια του κράτους..
Η τοποθέτηση προακλεί πάντως ερωτηματικά, κυρίως όσον αφορά την τύχη της ΑΤΕbank και της Τρ. Αττικής, που δεν περιλαμβάνονταν μέχρι τώρα στις λίστες ιδιωτικοποιήσεων.

sofokleousin.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: