ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.9.11

Ο τρίτος πάτος θα ονομαστεί ''Γιώργος Παπανδρέου''!


Γράφει ο 29-26
Είναι η τρίτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού Χρηματιστηρίου που ο δημοφιλής δείκτης RSI (των 14 περιόδων στο μηνιαίο διάγραμμα) περνάει στην υπερπωλημένη ζώνη του εικοσάρη. Η πρώτη συνέβη στις αρχές του 2003 μετά την τεράστια σφαλιάρα του '99 και η δεύτερη στις αρχές του 2009 μετά την φούσκα των ακινήτων της Αμερικής, της Lehman Brothers κλπ.

Η τρίτη φορά θα φέρει αποκλειστικά το όνομα ''στην εποχή του Παπανδρέου''. Το αξίζει και το δικαιούται και στην ιστορία της Τεχνικής Ανάλυσης θα ξεπεράσει τον πατέρα του. Εναλλακτικά μπορεί να φέρει το όνομα ''η γιορτή της υποτιμητικής κερδοσκοπίας'', ''το πάρτι των αγορών'', ''ο παράδεισος του σορτάκια'' και ότι άλλο κατεβάσει ο νους του κερδοσκόπου.

Ας αφήσουμε τα πολιτικά και πάμε λίγο στα τεχνικά. Η πτώση μέσα στην υπερπωλημένη ζώνη την πρώτη φορά ήταν της τάξης των 200 μονάδων και ακολούθησε άνοδος 2.200 μονάδων. Την δεύτερη φορά η πτώση (με το πράσινο χρώμα στο σχεδιάγραμμα) ήταν της τάξης των 900 μονάδων με επακόλουθη άνοδο 800 μονάδων. Πόση θα είναι την τρίτη φορά; Τα περιθώρια ευτυχώς δεν είναι πολλά, ο δείκτης αριθμεί 372 μονάδες, μετά μηδενίζει, ιδού και τα περιθώρια.

Μέσα στο 2011, το πολύ αρχές του '12 περιμένουμε και τεχνικά τον περίφημο πάτο. Κατόπιν το ελατήριο της ανάπτυξης θα σπρώξει δυνατά τον δείκτη προς τα πάνω μαζί με την περίφημη ανάπτυξη, είτε εντός ευρώ, είτε εκτός. Θα περιμένουμε τις αντίστοιχες πολιτικές εξελίξεις που θα επιβεβαιώσουν το σενάριο μας και τα ξανασυζητάμε.

Υ.Γ Αφελής ερώτηση ενός αγνού κερδοσκόπου : Μέχρι πότε θα επιβραβεύουμε την ηλιθιότητα, την ασχετοσύνη, τα ψέματα και την κλεψιά;

Himaira

Δεν υπάρχουν σχόλια: