ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.9.11

Στο Εισαγγελικό στόχαστρο οι υπερβάσεις δαπανών υπουργείων επί Ν.Δ

Στο Εισαγγελικό στόχαστρο οι υπερβάσεις δαπανών υπουργείων επί Ν.Δ
 
Και που είστε ακόμα κύριοι της ΝΔ. Μόλις τώρα άρχισαν τα ΠΑΣΟΚια το ψάξιμο.
Τέτοιο ξεδόντιασμα κόμματος δεν θα έχουμε ξαναδεί.
Νομίζετε ότι ο ΓΑΠ είναι ΚΑΚ; Ας όψεσε Κώστα, γιατί σ' εσένα είχε στηρίξει τις ελπίδες του ο Ελληνικός λαός, για να ξεφύγει από τα νύχια του Σημίτη κι' εσύ μας παρέδωσες πάλι σ' αυτούς. Οι κουμπάροι σ' έφαγαν.
Πως να ξεχάσουμε την χλιαρή-κυριλέ-αντιπολίτευση στο Σημίτη πριν το 2004.
Είχε δίκιο τότε ο ΓΙΚ και τώρα  θα τρίβει τα χέρια του που θα του βρέχει ψηφαλάκια από την ΝΔ.
 
Γ.Δ.
 
 
Εντολή για την διερεύνηση δημοσιεύματος της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ" σχετικά με την υπερβολική διάθεση ποσών για τα λεγόμενα "μυστικά κονδύλια" υπουργείων, την περίοδο διακυβέρνησης της ΝΔ, έδωσε ο οικονομικός Εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης.

Ο Εισαγγελέας Εφετών δίνει παραγγελία στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών να ερευνήσει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο εντοπίζονται μεγάλες αποκλίσεις, της τάξης των 200% έως και 1000%, στα ποσά που προϋπολογίζονταν για "μυστικά κονδύλια" υπουργείων. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εφημερίδας οι συνολικές απόρρητες δαπάνες του Δημοσίου από ποσό 86,3 εκατομμύρια το 2004 έφθασαν το 2007 στα 160 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με την εντολή του κ. Πεπόνη, ο εισαγγελέας που θα αναλάβει την υπόθεση καλείται να εντοπίσει τους λόγους που διατέθηκαν αυτά τα ποσά και να διαπιστώσει αν πράγματι καλύφθηκαν οι ανάγκες για τις οποίες προϋπολογίστηκαν. Στόχος της έρευνας είναι να διακριβωθεί αν τηρήθηκε η νομιμότητα ή αν προκύπτει η διάπραξη αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων όπως αυτό της υπεξαίρεσης σε βάρος του Δημοσίου.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα κληθούν να καταθέσουν υπηρεσιακοί παράγοντες της επίμαχης περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: