ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.9.11

Το πολιτικό προσωπικό αντιμετωπίζεται από τους εταίρους μας ως κλέφτες.

Παπανδρέου ...;
Έλαβα ένα mail που εξηγεί πολλά από όσα συμβαίνουν και ειδικότερα την
απίστευτη ρατσιστική απέχθεια των ξένων σε βάρος μας. Η κυρία αιτία είναι ότι θεωρούν το πολιτικό προσωπικό μας κλεφτές.
 Κ Υ Ρ Ι Ο Λ Ε Κ Τ Ι Κ Α  Κ Λ Ε Φ Τ Ε Σ που είναι αναγκασμένοι να τους ταΐζουν λόγο της συμμετοχής μας στο ευρώ.
Επειδή όμως δεν μπορούν να το πουν ανοιχτά τους κατηγορούν ότι δεν εφαρμόζουν τα μέτρα και ότι δεν μπορούν. Κατά βάση η εικόνα εκεί έξω είναι ότι οι πολιτικοί μας ελέγχουν την δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ (έχουν αφορμές για να το πιστεύουν αυτό), διορίζουν γραφειοκρατικές επιτροπές ρημάζουν ένα λαό και συνεχίζουν να ξεκοκαλίζουν τα λεφτά τους χωρίς καμία συστολή.
Και επειδή αυτό κυκλοφορεί τόσο μεταξύ των elite όσο και χαμηλότερα  οι ευρωπαίοι πολιτικοί εύκολα παρουσιάζουν στην διεθνή κοινή γνώμη την αποτυχία του μνημονίου ως σχεδόν ηθελημένη αποτυχία του δικού μας πολιτικού προσωπικού.
Και αυτό μηδενίζει την όποια πιθανότητα διαπραγμάτευσης όχι μόνο στο έλλειμμα αλλά στο οτιδήποτε ενώ η άγνοια αυτού του ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ κάνει αυτούς που επιχειρούν διαπραγμάτευση να πέφτουν στα βράχια…
Τέλος κάνει τους πάντες εκεί έξω να προετοιμάζονται έως και να προεξοφλούν την Χρεοκοπία μας.
Αυτή η μηδενική αξιοπιστία οδήγησε στην λήψη καταιγισμού μέτρων σε μια προσπάθεια του πολιτικού προσωπικού να πείσει για τις προθέσεις του. Η άποψη όμως ότι είναι Κ Λ Ε Φ Τ Ε Σ που ρημάζουν πάλι τον λαό για να πάρουν και την εκτη δόση είναι ισχυρή και έτσι  φαίνεται και αυτή η προσπάθεια  των πολιτικών μας έπεσε στα βράχια.
Και αυτή είναι η κύρια αιτία που ίσως θα πάμε σε εκλογές αμέσως μόλις κλειδώσει η συμφωνία της 21η Ιουλίου. Η μηδενική αξιοπιστία των σημερινών αξιωματούχων και ίσως και των επόμενων. Είναι νομίζω κατανοητό ότι σε περίπτωση αλλαγής κυβέρνησης η αξιοπιστία αυτή θα έχει φορτωθεί ως ποινή στην Ελλάδα η οποία θα έχει μια  χλωμή ευκαιρία να αποδείξει ότι είναι αξιόπιστη μέσω των νέων.
Βεβαίως στην Ελλάδα το σύστημα διαπλοκής που στήθηκε τις τελευταίες δεκαετίες δεν μπορεί να απαγκιστρωθεί από το πολιτικά προσωπικό που ανέδειξε και συγχρωτίστηκε ώστε  να αναζητήσει άλλες λύσεις. Οι ελληνικές elite uεωρούν ότι αποκάλυψη αυτής της αληθείας θα ανοίξει τον ασκό του αίολου. Θεωρούν ότι μια συγκυβέρνηση θα ήταν μια καλή απάντηση. Και έτσι αγκαλιά πολιτικοί και ΜΜΕ σέρνουν το χορό που καταλήγει στο…  Ζάλογγο.

Γιάννης Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια: