ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.9.11

Ο ΡΗΤΩΡ ΑΠΑΤΕΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΕ ΣΤΕΓΝΑ ΤΗΝ ΚΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΑΚΙΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ






Ο ΡΗΤΩΡ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ  Βενιζέλος επέλεξε να βγει να μιλήσει στα δελτία ειδήσεων των 8 γιατί αποσκοπούσε στην  όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακροαματικότητα. Ο ΛΑΓΟΣ του ΓΑΠ  παρουσιάστηκε ως ο ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ  για την ΣΩΤΗΡΙΑ της χώρας «μαχαιρώνοντας και σφάζοντας» αδιάκριτα  την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ αλλά και τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ !! Θέλοντας να δείξει πυγμή περιτύλιξε τις ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ   με τις δήθεν αυτόβουλες αποφάσεις της κυβέρνησης ΓΑΠ  χρησιμοποιώντας τις λέξεις "άμεσες", "οριστικές" , "αμετάκλητες", ώστε να φέρει προ τετελεσμένων  την κοινοβουλευτική ομάδα και να υπερψηφίσει τις αποφάσεις !!!!


Ο Υπερφίαλος Βενιζέλος αυτογελοιοποιήθηκε  αφού εδώ και τόσο καιρό αναλώθηκε στο να διαλαλεί ότι θα πείσει την ΤΡΟΙΚΑ ότι η λήψη και άλλων μέτρων δεν θα οδηγήσει πουθενά παρά μόνον στην θεόρατη ύφεση. Μόλις την Παρασκευή προσπαθούσε να μας πείσει ότι όλα είναι ζήτημα "πολιτικής" διαπραγμάτευσης κι ότι καμία ρήξη δεν επήλθε με με την Τρόικα ΚΑΙ σήμερα παρουσιάστηκε ο σφουγγοκωλάριος της Τρόικας ως επαΐον της οικονομικής επιστήμης και σωτήρας της χώρας που και ο ίδιος ακόμα με το πολιτικό του παρελθόν έκτισε την χρεοκοπία της χώρας με τα ίδια του τα χέρια.   Συμπερασματικά η πολιτική ήττα του ΜΠΕΝΥ είναι αδιαμφισβήτητη αφού ο ίδιος είχε θέσει ότι η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ είναι καθαρά θέμα «πολιτικής»
=================================================

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ  ΠΟΥ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ COSA NOSTRA !!!

Ευρύ πρόγραμμα άμεσων ιδιωτικοποιήσεων,άμεση κατάργηση φορέων του δημοσίου, διεύρυνση του θεσμού της εργασιακής εφεδρείαςκαι εφαρμογή ενιαίου μισθολογίου σε όλο εύρος του δημόσιου τομέα, αποφάσισε το υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανακοίνωσε την απόφαση του υπουργικού Συμβουλίου να προχωρήσουν άμεσα οι ιδιωτικοποιήσεις, προσθέτοντας ότι, αύριο η Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων θα μεταφέρει τα περιουσιακά στοιχεία συγκεκριμένων εταιρειών του Δημόσιου στο Ταμείο Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας, έτσι ώστε να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για τις ιδιωτικοποιήσεις. Στόχος μέχρι το τέλος του 2011 είναι η εξοικονόμηση 5 δισ. και 28 δισ. μέχρι το 2015.

Άμεσα προσχωρούν, όπως πρόσθεσε, οι ιδιωτικοποιήσεις στον ΟΠΑΠ, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. στην ΔΕΠΑ, στα ΕΛΠΕ, καθώς επίσης και η πώληση μεγάλων κτιρίων που στεγάζονται υπηρεσίες του δημοσίου, κτίρια τα οποία θα νοικιασθούν στην συνεχεία από το δημόσιο.

Για το θέμα της εργασιακής εφεδρείας, «με τη θεσμική εγγύηση του ΑΣΕΠ» όπως είπε, θα εξαιρεθούν μόνο οι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Για τον στενό δημόσιο τομέα (υπουργεία, δικαστικοί, εκπαιδευτικοί, σώματα ασφαλείας) προωθείται ο «κρατικός υπάλληλος» ανεξάρτητα από την υπηρεσία στην οποία ανήκει.

Για το ενιαίο μισθολόγιο ο κ. Βενιζέλος προβλέπει ενιαίο μισθό για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους με τα ίδια προσόντα και τα ίδια χρόνια εργασίας και κατάργηση της «προσωπικής διαφοράς». Όσοι έχουν θέση ευθύνης στο δημόσιο μπορούν ανα πετύχουν πριμ παραγωγικότητας. Ο υπουργός τόνισε ότι όποιος δημόσιος φορέας δεν δηλώνει τις δαπάνες του στο Μητρώο Ανάληψης Υποχρεώσεων θα παύει να επιχορηγείται.

Παράλληλα προωθούνται άμεσες αλλαγές στην αγορά εργασίας με την επέκταση των ειδικών επιχειρησιακών συμβάσεων.

Παράλληλα, αποφασίστηκε αναθεώρηση όλων των κλειστών επαγγελμάτων συμπεριλαμβανομένων και αυτών των φαρμακοποιών, των δικηγόρων και των συμβολαιογράφων, για άρση οποιουδήποτε περιορισμού. «Κλείνουμε όλα τα κενά στο άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων» είπε χαρακτηριστικά. 

Ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε ότι δημοσιοποιείται εντός των επομένων εβδομάδων το προσχέδιο για το νέο φορολογικό σύστημα, ενώ σύντομα θα δημοσιοποιηθεί η νέα λίστα Βαρέων και Ανθυγιεινών.

Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι οι μεταρρυθμίσεις ότι θα πρέπει να προωθηθούν με τον ταχύτερο και τον εντονότερο τρόπο, τονίζοντας ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι το έλλειμμα ανταγωνιστικότητας. «Και είναι ευκαιρία να αλλάξουμε τη φυσιογνωμία της χώρας, εν μέσω κρίσης» είπε.

«Το αίσθημα ασφάλειας δεν το έχουν τα παιδιά μας, αλλά να τους το δώσουμε. Να δώσουμε την ευκαιρία στον έλληνα πολίτη να ξανανιώσει υπερήφανος» πρόσθεσε.

«Οι διαρθρωτικές αλλαγές είναι εσωτερική υπαρξιακή αναγκη της χώρας» πρόσθεσε. «Η Ελλάδα δεν είναι ο παρίας της Ευρώπης» ανέφερε.

Πυρά των κομμάτων της Αντιπολίτευσης

Σκληρή επίθεση πραγματοποίησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης μετά τις ανακοινώσεις του υπουργού Οικονομικών.

Το Γραφείο τύπου του ΚΚΕ ανέφερε ότι «η κυβέρνηση έχει το θράσος να εξαγγέλλει την ταχύτατη εφαρμογή των άγριων μέτρων του μεσοπρόθεσμου που τσακίζουν το παρόν και το μέλλον των εργαζομένων και της νεολαίας και να καμώνεται ότι αμαρτάνει για το καλό τους. Ο λαός πρέπει να τους το ανταποδώσει με μαζική καταδίκη παντού. Κυβέρνηση και τρόικα ήταν και είναι μαζί στην εξόντωση των λαϊκών δικαιωμάτων, έχοντας και τη συναίνεση της ΝΔ. Ο λαός πρέπει να συσπειρωθεί και να οργανωθεί για να τους αποκρούσει και να ανατρέψει την πολιτική τους. Άλλη ελπίδα δεν υπάρχει». 

Ο εκπρόσωπος τύπου του Συνασπισμού, Πάνος Σκουρλέτης σχολίασε: «Η κυβέρνηση Παπανδρέου - Βενιζέλου σε ένα υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε να ξεπουλήσει τη χώρα και να ισοπεδώσει την κοινωνία. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς αυτή τη λαίλαπα που με αυτάρεσκο κυνισμό ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών. Η μόνη απάντηση είναι οι μαζικοί ενωτικοί κοινωνικοί αγώνες για την ανατροπή τους πριν τα διαλύσουν όλα».

«Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υπογράμμισε ότι "σηκώνουν πολύ ψηλά τη σημαία των διαρθρωτικών αλλαγών". Με τα μέτρα όμως, που επαναλαμβάνουν ότι θα προωθήσουν, υποστέλλουν οριστικά τη σημαία της κοινωνικής αντοχής και αποδοχής» ήταν το σχόλιο της Δημοκρατικής Αριστεράς.

 Οι πληροφορίες από το

Δεν υπάρχουν σχόλια: