ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.9.11

Πάγκαλος: Η Ελλάδα θα στηρίξει την Κύπρο σε οποιαδήποτε επίθεση εναντίον της!! (ρήση: τα γιαούρτια συνεφέρουν!)



Αυστηρή προειδοποίηση προς την Τουρκία, με αφορμή τις απειλές που εκτοξεύει σχετικά με την εκμετάλλευση της ΑΟΖ της Κύπρου, απηύθυνε από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος δήλωσε ότι η Ελλάδα θα στηρίξει την Κυπριακή Δημοκρατία και οποιαδήποτε επίθεση εναντίον της θα αποτελεί και επίθεση εναντίον της Ελλάδας.
Ο κ. Πάγκαλος, απαντώντας σε ερώτηση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρη, σημείωσε ότι «η Κύπρος είναι ανεξάρτητο μέλος του ΟΗΕ και έχει δικαίωμα να καθορίσει αυτοτελώς τα συμφέροντά της, μόνη ή σε συνεργασία με άλλες χώρες».
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, απαντώντας επίσης σε παλαιότερη ερώτηση επίσης του κ. Καρατζαφέρη σχετικά με «προκλήσεις της Τουρκίας και επικίνδυνες απόπειρες διείσδυσής της στη Θράκη, μέσω του προξενείου της», πρότεινε να πραγματοποιηθεί μια άτυπη σύγκλιση όλων των κομμάτων με ειδικό θέμα τις εξελίξεις στη Θράκη και με ποιο τρόπο μπορούν αυτές να αντιμετωπιστούν.
Ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε μεγάλο σφάλμα ότι επετράπη η ίδρυση του προξενείου στη Κομητηνή, συμφωνώντας με τον κ. Καρατζαφέρη ότι χρησιμοποιείται για προπαγανδαστικούς σκοπούς της Τουρκίας.
Διαβεβαίωσε, επίσης ότι οι περιτομές σε μουσουλμάνους γίνονται κάτω από τον πλήρη και αυστηρότατο υγειονομικό έλεγχο του ελληνικού υπουργείου Υγείας, επισημαίνοντας πως πρόκειται για ένα θρησκευτικό γεγονός που δεν μπορεί να εμποδιστεί.
ΝΔ: Να εγκαταλείψει η Τουρκία την αδιέξοδη πολιτική
 Ο τομεάρχης  Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας,   Πάνος Παναγιωτόπουλος, σε δήλωσή του καταφέρεται επίσης σε σκληρή γλώσσα προς την Τουρκία και εκφράζει την ικανοποίησή του για τη στάση της Ε.Ε, των ΗΠΑ και της Ρωσίας:
«Γεγονός μείζονος πολιτικής σημασίας είναι η θέση, που εξέφρασε δημοσίως, με γραπτή ανακοίνωσή του, ο Επίτροπος για τη Διεύρυνση κ. Στέφαν Φούλε, αποδοκιμάζοντας με αυστηρή γλώσσα τις γνωστές απειλές και προκλήσεις με τις οποίες η Τουρκία προσπαθεί να ακυρώσει την έναρξη υποθαλασσίων ερευνών για υδρογονάνθρακες μέσα στην Κυπριακή ΑΟΖ.
Η αποδοκιμασία της συμπεριφοράς της Τουρκίας εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έρχεται να προστεθεί σε ανάλογες τοποθετήσεις που έγιναν ήδη από εκπροσώπους της κυβέρνησης των ΗΠΑ, αλλά και της Ρωσικής Ομοσπονδίας .
Είναι καιρός να αντιληφθεί η σημερινή πολιτική ηγεσία της Τουρκίας, η οποία στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο, ότι η διολίσθησή της σε μια ακραία και επιθετική πολιτική εναντίον των γειτόνων της εκθέτει τη σημερινή Τουρκία ως ‘‘χώρα - ταραχοποιό‘‘ και την φέρνει σε αντίθεση με τη Διεθνή Κοινότητα, με το Διεθνές Δίκαιο και με το Ευρωπαϊκό κεκτημένο.
Η Τουρκία οφείλει να εγκαταλείψει αμέσως αυτή την αδιέξοδη πολιτική και να συμβάλει ουσιαστικά, με τις πραγματικές δυνατότητες που έχει, στη διαμόρφωση και ανάπτυξη ενός νέου σταθερού πλαισίου ασφάλειας, ειρηνικής συνύπαρξης και αρμονικής συνεργασίας των λαών της Ανατολικής Μεσογείου».
Ψήφισμα ΛΑΟΣ στην Ευρωβουλή
Ψήφισμα για την επιθετική πολιτική της Τουρκίας προωθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ   Νίκη Τζαβέλα, με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις.  Χαρακτηριστικά αναφέρει τις απειλητικές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού κ. Μπαγίς ο οποίος απείλησε την Κύπρο με στρατιωτική παρέμβαση σε περίπτωση που συνεχίσει τις έρευνες και προχωρήσει στην εξόρυξη φυσικού αερίου στα χωρικά της ύδατα. Επίσης τονίζει ότι ενώ η Τουρκία επικαλείται το Διεθνές Δίκαιο στην προσπάθεια της να βρει νομιμότητα στις ενέργειες της, η ίδια δεν έχει υπογράψει τη σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας.
eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: