ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.10.11

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: «Όλα τα μέτρα που παίρνουν είναι αντισυνταγματικά 100% ..Εξαθλιώνουν όχι μόνο τις αδύνατες μάζες του ελληνικού λαού, συνταξιούχους, μισθωτούς κλπ αλλά καταστρέφουν όλο το μεσαίο ιστό που είναι η ραχοκοκαλιά κάθε λαού»


Ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθήνας, Γιώργος Κασιμάτης είναι γνωστός για την πολιτική τοποθέτησή του και την πολιτική του διαδρομή. Ηταν μάλιστα από το 1981 μέχρι το 1988 στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου (διευθυντής του Νομικού γραφείου του τότε πρωθυπουργού).

Θέλουμε να πούμε ότι όσα τον ακούμε να λέει, στο βίντεο που παραθέτουμε, προέρχονται από τα χείλη ενός ατόμου «υπεράνω υποψήφια» για «αντεθνική δράση», όπως υπονόησε ότι είναι όσοι ασκούν δημόσια κριτική στην μνημονιακή κυβέρνηση ο Ευαγγ. Βενιζέλος.

«Όλα τα μέτρα που παίρνουν είναι αντισυνταγματικά 100% ..Εξαθλιώνουν όχι μόνο τις αδύνατες μάζες του ελληνικού λαού, συνταξιούχους, μισθωτούς κλπ αλλά καταστρέφουν όλο το μεσαίο ιστό που είναι η ραχοκοκαλιά κάθε λαού» μας λέει μεταξύ άλλων ο επιστήμονας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΗΡΥΞΑΝ
ΤΖΙΧΑΝΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ .

Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
http://4.bp.blogspot.com/-CGKb88ZX-lg/TnWWisNCaCI/AAAAAAAAQWg/-ANnyLLqdR8/s1600/LA%2BRAZON%2B18-9-11.jpg

From HEIL GAP (or mind the GAP )

7η Οκτωβρίου του 2011
Ισπανικές αρχές ερευνούν τους πρόσφατους θανάτους από δηλητηρίαση , πολλών σκυλιών στην Lérida , μια πόλη στη βορειοανατολική περιοχή της Καταλονίας , που έχει γίνει το σημείο αιχμής και έντονης αντιπαράθεσης , μιας συζήτησης για το ρόλο του Ισλάμ στην Ισπανία.

Όλα τα σκυλιά είχαν δηλητηριαστεί το Σεπτέμβριο στις γειτονιές της εργατικής τάξης Lérida της Cappont και La Bordeta , περιοχές που είναι πυκνοκατοικημένες από μουσουλμάνους μετανάστες και όπου πολλά σκυλιά έχουν σκοτωθεί τα τελευταία χρόνια .

( ρεπορτάζ από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης εδώ,

http://1.bp.blogspot.com/-gdNNF4_LT5U/Tmm6P6-mPHI/AAAAAAAAQSA/zKZG4v_3rME/s1600/SEGRE%2B8-9-11%2B1.jpg

και εδώ)
http://3.bp.blogspot.com/-g16fNlA39OI/Tmm6PDZPs_I/AAAAAAAAQRo/rDLFZMliMcA/s1600/LA%2BMANYANA%2B8-9-11.jpg

Οι ντόπιοι λένε ότι οι μουσουλμάνοι μετανάστες σκοτώνουν τα σκυλιά τους , επειδή σύμφωνα με την ισλαμική διδασκαλία , τα σκυλιά είναι «ακάθαρτα» ζώα.

Τους τελευταίους μήνες , οι μόνιμοι κάτοικοί που βγάζουν τα σκυλιά τους για περίπατο , έχουν παρενοχληθεί από τους μουσουλμάνους λαθρο-μετανάστες , οι όποιοι αντιτάσσονται στη κοινή θέα των ζώων .

Οι Μουσουλμάνοι έχουν ξεκινήσει επίσης μια σειρά από εκστρατείες εναντίον των σκυλιών σε ισλαμικές ιστοσελίδες και blogs στην Ισπανία.

HEIL GAP (or mind the GAP )
Υ.Γ. ( 1 ) . Αν και στην χώρα μας , την εγκληματική αυτή «δουλεία» της δηλητηριάσεως των σκυλιών την έχουν αναλάβει κάποιοι απατεώνες δήμαρχοι, οι οποίοι ρίχνουν δηλητηριασμένες τροφές στα γατάκια και τα σκυλάκια των δημοτών τους , είναι πάρα πολύ πιθανόν να το πράττουν αυτό , δια να μην δυσαρεστούνται οι μουσουλμάνοι λαθρο-εισβολείς μας . όπως αποδεικνύεται και σήμερα στην Ισπανία .
Υ.Γ. ( 2 ) . ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
Υ.Γ. ( 3 ) . Το άρθρο αυτό γράφτηκε σε ανάμνηση του δηλητηριασμένου προ μηνός γατούλη μας.