ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.10.11

Ο κύριος Παπακωνσταντίνου «ομολόγησε»


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε χθές την εκπομπή Έρευνα….
Στη συνέντευξή του λοιπόν ο κ. Παπακωνσταντίνου παραδέχτηκε ότι προσέθεσαν στο έλλειμμα, χρέη του Δημοσίου προς ΔΕΚΟ και άλλα στοιχεία που δεν προσμετρούνταν μέχρι τότε…Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι έγινε για να μη τα κρύβουμε κάτω από το χαλί…Αυτό που δεν είπε ήταν γιατί ενώ αυξήθηκε το έλλειμμα με πρόσθετα στοιχεία(οπότε παραδέχτηκε ότι δε του είπε κανένας ψέμματα)επί μήνες κατηγορούσε τη προηγούμενη κυβέρνηση, που τους κληροδότησε 36 δίς έλλειμμα για απόκρυψη στοιχείων, διασύροντας έτσι τη χώρα….

Το δεύτερο στοιχείο που προκάλεσε εντύπωση είναι όταν ρωτήθηκε για τα περί Τιτανικού και διεφθαρμένων και ισχυρίστηκε ότι ήθελαν την αλήθεια οι Ευρωπαίοι….Έπεσε σε αντίφαση όμως, όταν λίγο πριν είχε πει ότι δεν περίμεναν με τίποτα να κλείσουν οι Αγορές τόσο γρήγορα…Δηλαδή περίμενε να έχει την εμπιστοσύνη των επενδυτών όταν βγαίνει και λέει χρεοκοπoύμε…;

Εμείς τα παραθέτουμε όπως ειπώθηκαν και από εκεί και πέρα εξάγει ο καθένας τα συμπεράσματα του….. 
 
pikri-sokolata

Δεν υπάρχουν σχόλια: