ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.10.11

Δεν μας "χερετάς" κε Κουσελά. Πέρασες σαν "γομολάστιχα" από το ΥΠ. ΟΙΚ. και μιλάς κι' από πάνω !


 
Όπως γνωρίζεις ο τραπεζοασφαλιστικός χώρος είναι το μεγαλύτερο πλυντήριο ξεπλύματος και νομιμοποίησης χρήματος από φοροδιαφυγή.   Η μεγαλύτερη χοάνη-χαβούζα που κρατάει  καλά κλεισμένη την μπόχα της,  με το σφικτα  "βιδωμένο" καπάκι, της πούστικης εφεύρεσης των λαμογίων,  του τραπεζικού απορρήτου.
Και τι έκανες εσύ ως αρμόδιος, για την πάταξη της κατάρας της φοροκλοπής, υπουργός;   Να σου πω εγώ.   Έσφιξες πιο πολύ το καπάκι της συγκάλυψης.
Μιλάω μετά λόγου γνώσεως κε Κουσελά.
 
Όσο για το λαϊκισμό του ΠΑΣΟΚ, δείτε αυτό το βίντεο   www.youtube.com/watch?v=xzGFqZx5vPI&feature=relmfu  και εκτιμήστε.
 
Τώρα που δήθεν-τάχατες άνοιξες το στόμα σου για να μιλήσεις, είναι αργά κύριε.
 
Τώρα εμείς είμαστε για τα πανηγύρια  και το ΠΑΣΟΚ για το Γουδί ή όπου αλλού
αποφασίσει ο Ελληνικός λαός.
 
Και πούσε κε Κουσελα, άμα πεινάσουν τα παιδιά και η γυναίκα μου στο σπίτι, μην νομίζεις ότι θα αφήσω να πεθάνουν, θα μπουκάρουμε για φαϊ στο δικό σου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: