ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.10.11

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ....ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ Ή ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ?...ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΠΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ?


Σήμερα το πρωί στο "πασοκοκοινωνία ώρα Mega" έγινε ένας πολύ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ  καυγάς μεταξύ του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου των κυρίων Καμπουράκη Οικονομέα.
Το θέμα του καυγά ήταν η σκληρή ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου κατά της τρόικας και των δικαστών που τους υποδέχτηκαν στο πρωτοδικείο Αθηνών.
Πάνω στον καυγά που είχαν ο "δημοσιογράφος" Καμπουράκης με τον πρόεδρο των δικηγόρων έχασε την μπάλα και για ένα 10λεπτο έλεγε ασυναρτησίες.
Είπε μέχρι και το κορυφαίο....
ότι δεν έχει  δικαίωμα να ασκεί κριτική στην Τρόικα ο Δ.Σ γιατί δεν είναι δημοσιογράφος του είπε.Αλλά στην ερώτηση αν αυτός έχει πτυχίο δημοσιογραφίας ...απάντηση δεν έδωσε..
Σημείωση...από το Σύνταγμα είναι νομικά κατοχυρωμένος ο Δικηγορικός Σύλλογος να ασκεί κριτική σε ότι βλέπει πως είναι αντισυνταγματικό και σε ότι άλλο θέλει,διότι θεωρείται κριτική ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ.
΄Οχι αρλούμπες από πρώην τσάκα τσούκες...
Ο πρόεδρος του Δ.Σ τον ρώτησε πάνω απο 10 φορές αν είναι με την Τρόικα και αντί για απάντηση έπαιρνε την εξής ερώτηση ...εσύ είσαι υπέρ της χρεοκοπίας?
Δηλαδή χωρίς καν να απαντήσει μας είπε ότι είναι υπέρ της τρόικας και του ξεπουλήματος της χώρας.
Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει ακόμα αυτό το κανάλι?
Αφού ακόμα και ένας από τους τελευταίους πασοκτζήδες που ξέρω και έβλεπαν την εκπομπή μου είπε πως πραγματικά αηδίασε.

Όταν γινόταν ο καυγάς για το ποιος έχει δικαίωμα ή οχι να ασκεί κριτική εκεί πέσαν οι μάσκες.Πρώτα από όλα ο Καμπουράκης ρωτήθηκε αν έχει πτυχίο δημοσιογράφου και δεν απάντησε.
Ο δε Οικονομέας παινευόταν πως είναι δημοσιογράφος χωρίς πτυχίο αλλά έχει τελειώσει την νομική και είναι δηλωμένος δικηγόρος (χωρίς ούτε δίκη στο ενεργητικό του) και εγγεγραμμένο μέλος του Δικ.Συλλόγου (πληρώνει τις συνδρομές "πετάχτηκε" ο Καμπουράκης) που το κάνει μόνο και μόνο για να πάρει και την δικηγορική σύνταξη..
Το νόμιμο είναι και ηθικό?
Τα συμπεράσματα δικά σας...
 
eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: