ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.10.11

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ!


-
Ο Γ. Παπανδρέου, είναι ο άνθρωπος των Αμερικάνων στην Ελλάδα! Αυτός που όπως επιβεβαιώνεται μέσα από τα απόρρητα τηλεγραφήματα της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα (τα αποκάλυψε το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ), ήρθε στην εξουσία με το «λεφτά υπάρχουν», εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, προκειμένου να εκτελέσει το «συμβόλαιο θανάτου» της χώρας μας και του λαού της!
Ό,τι βιώνει ο ελληνικός λαός τους τελευταίους 22 μήνες, οφείλεται στο καλά οργανωμένο σχέδιο των ΗΠΑ με εκτελεστικό όργανό τους,  τον Παπανδρέου: Η Ελλάδα μετατρέπεται σε προτεκτοράτο της Αμερικής, ο φυσικός της πλούτος και η δημόσια περιουσία της παραδίδονται στα γεράκια του θανάτου, ο δε λαός εξαθλιώνεται για να μετατραπεί σε σκλάβο των κατακτητών, επειδή έτσι συμφώνησε ο Παπανδρέου με τους εντολοδόχους του!
Τα τηλεγραφήματα του τότε πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Ντάνιελ Σπέκχαρντ, είναι καταλυτικά:
Ο Παπανδρέου πριν ακόμη εκλεγεί, είχε συμφωνήσει να παγώσει τη συνεργασία που είχε πετύχει ο Κ. Καραμανλής ανάμεσα στην  Ελλάδα με τη Ρωσία, στους φυσικούς αγωγούς South Stream και Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, κάτι το οποίο έκανε αμέσως μετά την εκλογή του!  Στη δε συνάντηση που είχε ο Παπανδρέου με τον Πούτιν στις 10 Φεβρουαρίου 2010 στη Ρωσία, αν και ο Ρώσος Πρωθυπουργός πρότεινε να δώσει δάνειο 25 δις ευρώ, ο Παπανδρέου αρνήθηκε και άρχισε να συζητάει για τον… καιρό!!! Ήταν το διάστημα που η χώρα …βομβαρδιζόταν από τους κερδοσκόπους και διέτρεχε τον κίνδυνο να εκτροχιαστεί !
Ο Παπανδρέου όμως, δολίως και σκοπίμως αρνήθηκε τη βοήθεια της Ρωσίας, άφησε τον χρόνο να κυλήσει , ώστε να οργιάσουν περισσότερο οι κερδοσκόποι και τον Απρίλιο του 2010 να αναγκαστεί η Ελλάδα να παραδοθεί στο ΔΝΤ, το οποίο και πέρασε  θηλιά στον  λαιμό της χώρας και των Ελλήνων! Όπως μάλιστα αποκάλυψε αργότερα ο τότε επικεφαλής του ΔΝΤ, ο Παπανδρέου είχε έρθει σε επικοινωνία μαζί του από τον Ιούλιο του 2009 (πολύ πριν εκλεγεί Πρωθυπουργός), συζητώντας με τον Στρος Καν  την προοπτική να μπει η Ελλάδα υπό τον έλεγχο του ΔΝΤ!!!
Το δε έλλειμμα της χώρας, φουσκωνόταν σκοπίμως από την Ελληνική Στατιστική Αρχή υπό τον κ. Γεωργίου (πρώην στέλεχος του ΔΝΤ) και υπό την πλήρη καθοδήγηση του τότε Υπουργού Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, ώστε να φτάσει στα όρια του 15,4 % και η Ελλάδα να εμφανιστεί ως η χειρότερη οικονομία της Ευρώπης, με αποτέλεσμα να οργιάζουν περισσότερο οι κερδοσκόποι σε βάρος της και να ποντάρουν πια στη χρεοκοπία της!  
Ο Καραμανλής ήταν το «μαύρο πρόβατο» και το «καμένο χαρτί» για τις ΗΠΑ, και επειδή πραγματοποίησε ενεργειακή συμφωνία με τη Ρωσία, αλλά και για το «Όχι» που τόλμησε να εκστομίσει σε βάρος των ΗΠΑ στη σύνοδο του Βουκουρεστίου. Τότε, που οι Αμερικάνοι προσπαθούσαν να βάλουν από την πίσω πόρτα τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ! Η δε ονοματοδοσία των Σκοπίων σε «Μακεδονία» από τους Αμερικάνους, ήταν σχέδιο που είχε μπει σε εφαρμογή από το 2003 και ήταν σε πλήρη γνώση του τότε Πρωθυπουργού Σημίτη και τότε Υπουργού Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου!!!
Η Αμερικάνοι είχαν οργανώσει την πτώση και την πολιτική καρατόμηση Καραμανλή, ο δε Παπανδρέου ήταν ο πρόθυμος άνθρωπός  τους ,που θα εκτελούσε το «συμβόλαιο θανάτου» της Ελλάδος και του λαού της!
Ό,τι υποφέρει σήμερα η χώρα και ελληνικός λαός, έχει σημείο αναφοράς τον Γιώργο Παπανδρέου!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: