ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.10.11

ΔΗΛΑΔΗ..... ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ "ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ"???? ....

«Το πολυνομοσχέδιο έχει τη μορφή καταιγίδας μέτρων»

Για «πλήγμα στα μικρά εισοδήματα» μιλά ο Ανδρέας Λυκουρέντζος
«Το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ έχει τη μορφή καταιγίδας μέτρων τα οποία πλήττουν το δημοσιοϋπαλληλικό κόσμο και τα μικρά εισοδήματα, αλλά και επιβάλλουν την εφαρμογή της εργασιακής εφεδρείας με διαδικασίες οι οποίες οδηγούν σε απολύσεις.

Η Νέα Δημοκρατία εξέφρασε από την αρχή τη θέση της να θεσπιστεί ένα νέο μισθολόγιο εξορθολογισμού των αμοιβών των δημοσίων υπαλλήλων, το οποίο να στηρίζεται σε τέσσερις παραμέτρους: Το βασικό μισθό, την αμοιβή στη βάση της θέσης εργασίας, τη σύνδεσή της με την απόδοση των εργαζομένων και την ανταμοιβή της επιμόρφωσης.

Επισημάναμε ότι το ενιαίο μισθολόγιο αποτελεί πρωτίστως βασικό εργαλείο για τη βελτίωση της απόδοσης της δημόσιας διοίκησης και της αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού. Να είναι, δηλαδή, η κατάληξη μιας εμπεριστατωμένης διαδικασίας, της οποίας τα προηγούμενα στάδια είναι ο σχεδιασμός της δομής της διοίκησης, η περιγραφή των θέσεων εργασίας, τα προσόντα τα οποία απαιτούνται, οι αρμοδιότητες και τα καθήκοντα των υπαλλήλων και, τελικώς, η διαφάνεια στην αξιολόγηση της απόδοσης, μέσω της επίτευξης συγκεκριμένων στόχων.

Αντιθέτως, τέτοια προεργασία δεν έχει γίνει από την κυβέρνηση. Με το προτεινόμενο σχέδιο νόμου, η κυβέρνηση δείχνει ότι δεν έχει διάθεση ουσιαστικής μεταρρύθμισης, αλλά επιβάλλει τη μονοδιάστατη λογική των οριζόντιων μειώσεων των μισθών των υπαλλήλων. Τελικώς, δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά μόνο περικοπές στις αποδοχές, οι οποίες επιφέρουν βαθύτερη ύφεση στην οικονομία και καίριο πλήγμα στον ιδιωτικό τομέα.

Η Νέα Δημοκρατία, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή, θα τοποθετηθεί στις επιμέρους διατάξεις».


www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: