ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.10.11

Η ΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!! ... ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ..ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΙΝΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΠΑΤΣΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..... ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ 



Η ΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ  ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ///  Η ΕΛ.ΑΣ  (ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Α.Π. ή ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ) ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ !!! ///


ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!

ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΩΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΕΝ ΣΤΟΛΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΑ !!! ...

ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ!! ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!! Η ΕΛ.ΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ!! 
ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ!!! 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.. ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ "ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ" ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ!!

 ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!! ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!! ...

Η ΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!! ...
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ..ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΙΝΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΠΑΤΣΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..... ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ

Τα ΜΑΤ κατέλυσαν τη δημοκρατία με εντολές της κυβέρνησης


Στην Ελλάδα του μνημονιακού πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και των βουβών υπολοίπων κοινοβουλευτικών κομμάτων που συνενοχικά συμμετέχουν σε μία εξαμβλωματική δημοκρατία που όζει πλέον από ακραία φασιστικά χαρακτηριστικά, διαπιστώνουμε πως το πολίτευμα της χώρας καταλύεται από ένστολους που προστατεύουν μία χούντα. Τον κρυπτόμενο πρωθυπουργό αποφάσισε να ακολουθήσει και ο τραγικός Υπουργός Προστασίας Πολίτη, ο οποίος φέρει βαρύτατες πολιτικές και κυρίως νομικές ευθύνες για τα όσα διαδραματίστηκαν κατ’ επανάληψη επί της υπουργίας του εις βάρος των Ελλήνων πολιτών και των δημοσιογράφων.

Η Νέα Ελλάδα γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, συμπαρίσταται και δεσμεύεται στην επίλυσή τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως μπορεί να αποδεχτεί συμπεριφορές πέραν του νόμου, που γίνονται με την κάλυψη της σημερινής παράνομης κυβέρνησης.

Η Νέα Ελλάδα όχι μόνο καταδικάζει τις αλητήριες συμπεριφορές των ένστολων ανδρών των ΜΑΤ, αλλά δεσμεύεται να καρατομήσει το σύνολο της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και όλους όσους «κατόπιν εντολών» συμπεριφέρονται προκλητικά και χτυπούν απρόκλητα τους Έλληνες πολίτες. Μόνο η παραδειγματική τιμωρία των χρήσιμων ηλιθίων της χούντας του ΠΑΣΟΚ θα καταστεί ικανός κυματοθραύστης που θα εμποδίσει παρόμοιες φασιστικές συμπεριφορές από την ΕΛ.ΑΣ.

Η Νέα Ελλάδα καλεί τους Έλληνες να προετοιμάζονται για μία περίοδο που θα σημαδέψει την ιστορία της πατρίδας μας και θα αποτελέσει απαύγασμα αναλγησίας και βαρβαρότητας της κοινοβουλευτικής πολιτικής άρχουσας διαπλεκόμενης τάξης.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/cEgk9iqqcK0