ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.10.11

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ

Σε συνέχεια του προηγούμενου κειμένου που έγραψα(ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ), και επειδή ο χρόνος περνάει πρέπει να καταγράψουμε τις προτεραιότητες. Πρέπει να γνωρίζουμε τι θα κάνουμε σε περίπτωση που αύριο ξυπνήσουμε και ο «χοντρός» βγει και ανακοινώσει «δυστυχώς επτωχεύσαμεν». Επειδή δεν θέλει κανείς μας να ζήσει ότι έγινε στην Αργεντινή, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι.

Θέτω ως πρώτη προτεραιότητα την καταγραφή όλων όσων μας έφεραν σ’ αυτή την κατάσταση. Παρακαλώ όλα τα blogs και τους Συνέλληνες να βοηθήσουν και καταγράψουμε ένα προς ένα όλα τα παλιοτόμαρα, τους προδότες και τους καταχραστές ώστε να επέλθει ΚΑΘΑΡΣΗ. Δεν αναφέρομαι μόνο στους πολιτικούς, αναφέρομαι στο κάθε λαμόγιο που πλούτισε παρανόμως σε βάρος των Ελλήνων.
Να υπάρχει μια μόνιμη λίστα στο επάνω μέρος κάθε blog και να προσθέτουμε ονόματα…

Με μεγάλη μου χαρά είδα ότι στη Θεσσαλονίκη στήθηκαν οι πρώτες κρεμάλες(http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=393202&cid=4) …

Διοτίμα

ΦΩΤΟ: Έστησαν κρεμάλες για τους βουλευτές

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011, 22:35
Μπροστά από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» οι πολίτες της Θεσσαλονίκης έστησαν κρεμάλες για τους βουλευτές, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα λιτότητας της κυβέρνησης.

Κάθε θηλιά έχει πάνω της κολλημένο χαρτόνι, το οποίο αναγράφει ένα όνομα.

Στις πέντε θηλιές βρίσκονται γραμμένα τα ονόματα πέντε βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από την Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τους βουλευτές: Θωμά Ρομπόπουλο, Βαγγέλη Βενιζέλο, Εύα Καϊλή, Γιάννη Μαγκριώτη και Χρύσα Αράπογλου.







Πηγή: thestival.gr

Eπιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: