ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.10.11

ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Είναι γεγονός ότι οι συνεχείς ανακοινώσεις σχετικά με τα νέα φορολογικά μέτρα έχουν προκαλέσει σύγχυση.

Είναι γεγονός ότι μεγαλύτερη σύγχυση έχει προκαλέσει ότι την ίδια μέρα αλλάζουν τα μέτρα δυο-τρεις φορές ώστε στο τέλος να μην ξέρουμε τι ισχύει.

Είναι γεγονός ότι πέρα από την σύγχυση που έχουν προκαλέσει οι ανακοινώσεις, τα ποσά που καλείται να πληρώσει ο καθένας μας είναι υπέρογκα. Αυτό σημαίνει ότι αρκετοί από εμάς δεν έχουμε αλλά και αυτοί που έχουμε γνωρίζουμε ότι αν πληρώσουμε δεν θα δούμε ανταποδοτικότητα.

Είναι γεγονός ότι τα «χαράτσια» συνοδεύονται από απειλές π.χ. «προσαυξήσεις, κατασχέσεις μισθών, μη έκδοση φορολογικής ενημερότητας, κόψιμο ρεύματος κ.λ.π.».

Όλα τα παραπάνω προκαλούν συναισθήματα όπως Οργή, Απαισιοδοξία, Δυστυχία, Θυμό, Μίσος, Φόβο, Δυσφορία, έλλειψη πίστης, Καχυποψία  και  ο κατάλογος δεν τελειώνει…

Δεν θα αναφερθώ στην διάλυση όλων των υποδομών και παροχών του κοινωνικού κράτους, ο καθένας την ζει καθημερινά.

Δεν πρέπει λοιπόν να έχει αυταπάτες κανείς ότι όλη αυτή η κατάσταση δεν έχει προκληθεί συνειδητά. Οι εξουσιαστές γνωρίζουν πολύ καλά τι κάνουν…

Επειδή από την φύση μου είμαι αισιόδοξη και μ’ αρέσει να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο, ως τρόπο αντίδρασης προτείνω το εξής:

ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Θα μου πείτε γίνεται; Ναι είναι η απάντηση με την προϋπόθεση να γίνει από όλους. Αυτό το σημείο είναι και το δυσκολότερο. Τι χρειάζεται για να το πετύχουμε; Απλά να το συνειδητοποιήσουμε. Να συνειδητοποιήσουμε ότι οι εξουσιαστές δεν πέφτουν με την Βία. Δεν πέφτουν με τις ειρηνικές διαδηλώσεις. Άλλωστε όλοι απορείτε που είναι οι αγανακτισμένοι του καλοκαιριού, τώρα που τα μέτρα έχουν προκαλέσει μεγαλύτερη οργή. Η εξήγηση είναι απλή. Οι εξουσιαστές έστειλαν το μήνυμα ότι θα καταστείλουν και θα πνίξουν ακόμη και στο αίμα, αν χρειαστεί, οποιαδήποτε ειρηνική διαδήλωση με αποτέλεσμα ο κόσμος να βράζει αλλά να απέχει.

Σκεφτείτε τα εξής:

-Πώς γέμισε αυθαίρετα η Ελλάδα; Τι έκανε το κράτος γι’ αυτό;

-Πρόσφατα ανακοίνωσαν τους μεγάλους οφειλέτες που χρωστάνε 40 δις Ευρώ, που απλά σημαίνει ότι όλοι αυτοί για όλα τα χρόνια της επιχειρηματικής τους δράσης δεν πλήρωναν τίποτα στο κράτος, στα ασφαλιστικά ταμεία κ.λ.π., (έτσι ξέρω και εγώ να πλουτίσω…)

Συμπέρασμα:

-Όταν η ανομία γίνεται από πολλούς τότε γίνεται «νόμιμη»

-Όταν η ανομία είναι διαπλεκόμενη γίνεται «νόμιμη»

ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

Ε, λοιπόν αυτό θα κάνουμε και εμείς. Μην υπογράφετε  δηλώσεις άρνησης πληρωμής, απλά μην πάτε να πληρώσετε και αφήστε να στέλνουνε σημειώματα και προειδοποιήσεις. Νομίζετε ότι τους έπιασε η καλοσύνη και έδωσαν παράταση πληρωμής του τέλους επιτηδεύματος για μια εβδομάδα; Υπάρχει μεγάλη αποχή και το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για ψυχολογικό πόλεμο… Μόνο με την ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ θα διαλύσουμε αυτό το διεφθαρμένο Κράτος.

Πριν 200 χρόνια οι μεγάλοι αγωνιστές που έδωσαν την ζωή τους για την απελευθέρωση της πατρίδος δεν κατάλαβαν τι θα ακολουθήσει, δεν γνώριζαν ότι κάποιοι ήταν αργυρώνητοι και το πλήρωσαν οι ίδιοι και όλο το έθνος…σε κάθε εποχή υπάρχουν αυτοί… (βλέπε για τους σημερινούς, http://www.strategyreport.gr/?p=5405).

Τους ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι όλοι αυτοί που μας έχουν πιει το αίμα, είναι οι απόγονοι των κοτζαμπάσηδων και των προεστών, των μεγαλοτσιφλικάδων, των δωσίλογων και των μαυραγοριτών…

Τώρα όμως είναι διαφορετικά, μάθαμε από τα λάθη του παρελθόντος. Τώρα εμείς γνωρίζουμε ότι η εσχάτη προδοσία τιμωρείται με αγχόνη, καμία ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ!!!

 Διοτίμα


Δεν υπάρχουν σχόλια: