ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.10.11

ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑΡΑΣ ΤΩΝ "ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ " ΔΥΟ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΩΝ ΤΟΥ ΓΑΠ

ΟΙΚΟΝΟΜΟ-ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΔΕΣ

Γράφει ο Ανδρέας Καραβασίλης
Αγαπητό Fimotro
Πως θα σας φαινόταν αν μαθαίνατε ότι οι Καμπουράκης και Οικονομέας παίρνουν μισθό πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ το χρόνο δηλαδή γύρω στις πενήντα χιλιάδες ευρώ το μήνα; Θα αγανακτούσατε μάλλον σε τέτοιες εποχές που ζούμε. Πριν...
αγανακτήσουν και οι ίδιοι γιατί οι άνθρωποι δεν βγάζουν αυτά τα λεφτά, ο λόγος που το γράφω είναι ο εξής: Το πρωί στην εκπομπή τους έβγαλαν έναν ρεπόρτερ, Σωτηρόπουλο νομίζω, για να μιλήσει για τα προνόμια των Βουλευτών. Αυτός λοιπόν έκανε τον εξής μαθηματικό υπολογισμό. Είπε ότι ο προϋπολογισμός της Βουλής είναι τόσα εκατομμύρια ευρώ, αν τον διαιρέσουμε με τους 300 βουλευτές τότε βγάζει ο καθένας τους πενήντα χιλιάδες ευρώ το μήνα, δηλαδή 600.000 ευρώ το χρόνο. Που κολλάει το παράδειγμα Καμπουράκη – Οικονομέα

Είναι σαν να πάρει κανείς τον προϋπολογισμό όλου του Μέγκα, να τον διαιρέσει δια του αριθμού των εργαζομένων δημοσιογράφων (χωρίς να υπολογίσει άλλους εργαζόμενους, διοικητικό, τεχνικό προσωπικό, ή αγορές ταινιών, παραγωγές κλπ κλπ) και να πει ότι βγάζουν πενήντα, εξήντα ή εκατό χιλιάδες ευρώ μισθό το μήνα. Νομίζω ότι δεν θα άρεσε ούτε στους Καμπουράκη – Οικονομέα, ούτε στην Τρέμη, Τσίμα, Πρετεντέρη και άλλους εργαζόμενους εκεί.
Είπαμε κύριοι να κατηγορούμε τους πολιτικούς για διάφορα προνόμια που έφτιαξαν, αλλά να τερατολογούμε… Ούτε την βελτίωση της ποιότητας του πολιτικού κόσμου, ούτε την αλήθεια υπηρετούν τέτοιες υπεραπλουστεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: