ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.10.11

Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ".......





Την εντολή που έχει η αστυνομία για ένδειξη αυτοσυγκράτησης και σεβασμού απέναντι σε όλους τους πολίτες, τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής......στο περιστύλιο της Βουλής, με αφορμή τις χτεσινές συμπλοκές στο κέντρο της Αθήνας.
Την εντολή που έχει η αστυνομία για ένδειξη αυτοσυγκράτησης και σεβασμού απέναντι σε όλους τους πολίτες, τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, στο περιστύλιο της Βουλής, με αφορμή τις χτεσινές συμπλοκές στο κέντρο της Αθήνας.


«Για τον κάθε πολίτη, η αστυνομία έχει υποχρέωση να σέβεται το δικαίωμά του να διεκδικήσει», πρόσθεσε ο κ. Παπουτσής.


«Οι εντολές που έχουν πάρει οι αστυνομικοί από την ηγεσία τους, από το Αρχηγείο της αστυνομίας είναι να υπάρχει αυτοσυγκράτηση παντού», επανέλαβε ο υπουργός, ενώ ξεκαθάρισε ότι τα υπόλοιπα είναι θέματα διοικητικής έρευνας και διοικητικών ευθυνών, οι οποίες, όπως υπογράμμισε, θα αποδοθούν από την αστυνομία.


Τέλος, όσον αφορά στην κυβέρνηση και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, είπε ότι η κατεύθυνσή τους παραμένει ίδια και είναι «ο σεβασμός των δικαιωμάτων των πολιτών με ό,τι αυτό συνεπάγεται».



Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών: Η εκτροπή είναι κρατική και αστυνομική


«Η εκτροπή δεν είναι κοινωνική αλλά κρατική και αστυνομική», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών σχετικά με τη χθεσινή γενική απεργία και τη στάση της αστυνομίας έναντι των διαμαρτυρόμενων πολιτών.


«Οι αστυνομικές δυνάμεις φροντίζουν επιμελώς την αναβίωση των μαύρων ημερών της αξιοθρήνητης επταετίας. Στοχεύουν στη φίμωση των πολιτών και των εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης, την ώρα που το κοινό έγκλημα καλπάζει και παραμένει ατιμώρητο», τονίζει το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών. 
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Ερωτούμε τον δημοκράτη του πρωκτού  ΠΑΠΟΥΤΣΗ , η τελευταία διοικητική έρευνα που διατάξατε κύριε υπουργέ σχετικά με τις βιαιοπραγίες των παπουτσωμένων σας ΜΑΤ κατά τις διαδηλώσεις του περασμένου Ιουνίου,  έχουν 'καταλήξει' σε κάποιο συμπέρασμα ? ..έχουν αποδοθεί ευθύνες στους άντρες των ΜΑΤ οι οποίοι κατάφεραν βαριές σωματικές βλάβες σε πολίτες??
Απάντηση φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να λάβουμε , αλλά η ερώτηση δεν είναι μόνον ρητορική, έχει σαν σκοπό, να αναδείξει και να γίνει συνείδηση στους όποιους αναγνώστες του διαδικτύου ότι οι φασίστες τύπου ΠΑΠΟΥΤΣΗ  και οι δυνάμεις καταστολής της χουντοκυβέρνησης βγάζουν επιδεικτικά την γλώσσα στον αγωνιζόμενο ελληνικό λαό!! Ένα είναι σίγουρο!! ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ !! και σίγουρα δεν θα είναι μόνον των απλών διαμαρτυρόμενων πολιτών .... θα χυθεί και το αίμα ένστολων !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: