ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.10.11

Βενιζέλος: Με ευρεία πλειοψηφία (180 ψήφων) η επικύρωση της νέας δανειακής σύμβασης!!

Επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς, ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, την πρόθεση της κυβέρνησης , να “περάσει” η νέα συ

Πριν  λίγη ώρα ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, από τις Βρυξέλλες  δήλωσε τα εξής:
“Ενημέρωσα, κατ’ εντολήν του Πρωθυπουργού, τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης για τα πάντα: Για το διαπραγματευτικό πλαίσιο, τους βασικούς αριθμούς, τα κρίσιμα ερωτήματα, τις προτεραιότητες, τους κινδύνους.
Είναι προφανές ότι η Κυβέρνηση θεωρεί ότι τέτοιου είδους ζητήματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με αυξημένο αίσθημα ευθύνης και ως εκ τούτου να ψηφίζονται ει δυνατόν στη Βουλή με ευρεία πλειοψηφία, όχι επειδή αυτό είναι νομικά αναγκαίο, αλλά γιατί αυτό είναι εθνικά επιβεβλημένο και πολιτικά υπεύθυνο".
Είναι προφανές ότι   το σημερινό καθεστώς   πήρε την  εντολή  να αποχωρήσει,  προκειμένου  να αναλάβει ο επόμενος εργολάβος - σκυταλοδρόμος  της Νεας Τάξης Πραγμάτων

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: