ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.10.11

Παναθηναϊκός-Χούντα σημειώσατε 1


Ο Παναθηναϊκός στο χθεσινό παιχνίδι μάγεψε στο αγωνιστικό αλλά και στο εξωαγωνιστικό σκέλος δείχνοντας για μια ακόμα φορά την δύναμη που έχει ο κόσμος του.Ενώ λοιπόν το παιχνίδι κυλούσε κανονικά ο διαιτητής αποφασίζει να πουλήσει…τρέλα στο Οακα και να απειλεί πως θα διακόψει τον αγώνα αν δεν κατέβει το πανό που είχαν αναρτήσει οι οργανωμένοι της θύρας 13 εναντίων των πολιτικών.

Ή θίχτηκε λοιπόν ο διαιτητής και μας έδειξε τα κομματικά του…αισθήματα ή πέσανε τηλέφωνα από ψηλά επειδή το πανό προσέβαλε την αισθητική κάποιων.Άραγε τα δικά του εργασιακά δικαιώματα δεν θίγονται;Εκτός και αν νομίζει πως ζει στην Ελβετία.Με την νοημοσύνη μας όμως κανείς δεν μπορεί να παίξει και σε μια στιγμή που η κοινωνία βράζει το γήπεδο αποτελεί τόπο ελεύθερης έκφρασης και φυσικά μικρογραφία της κοινωνίας μας.Όταν ο εντολοδόχος και βολεμένος διαιτητής λοιπόν αποφάσισε να παίξει το παιχνίδι του ο κόσμος αντέδρασε και μάλιστα μαζικά,το πανό δεν κατέβαινε με τίποτα και φάνηκε πόσο φοβούνται τον Παναθηναίκό και τον λαό του κάποιοι.O πράσινος λαός ρίχνει και ανεβάζει κυβέρνηση σε μια νύχτα,το ξέρουν,το έδειξαν αλλά πήραν και την απάντησή τους στις χουντικές μεθόδους που προσπάθησαν να εφαρμόσουν.

Και επειδή κατά καιρούς η προπαγάνδα χτυπάει…κόκκινο ο Παναθηναίκός και ο κόσμος του έδειξαν για μια ακόμα φορά πως ξέρουν να πιάνουν τον παλμό της κοινωνίας.Με την συγκεκριμένη κυβέρνηση εξάλλου πολλές αγάπες έχει η ομάδα των ηθών,αυτήν που εκπροσωπεί ο γνωστός Βαγγέλας.Στην χούντα της κυβέρνησης λοιπόν ο Παναθηναϊκός δεν σιωπά αλλά αντιστέκεται στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Όσο για την αστυνομία,φάνηκε ποιοι είναι εντεταλμένοι και τι πολίτευμα έχουμε,Χούντα,την χειρότερη μορφή της μάλιστα.Μετά την λήξη του ματς αστυνομικοί σταματούσαν τα αμάξια και τον κόσμο και έψαχναν,χτυπώντας,απειλώντας και βρίζοντας,προβαίνοντας μάλιστα και σε συλλήψεις λόγω του πανό το οποίο και αναζητούσαν!!!Η απάντησή μου επειδή πραγματικά χθές εκνευριστικά είναι η εξής,πολιτικοί,βάλτε όλο το πανό στον ….
Παναθηναϊκός-Χούντα σημειώσατε 1,ομάδα της χούντας είναι άλλη εξάλλου.Μια απορία,στο Καραϊσκάκη οι Ολυμπιακοί δείξανε Εθνικό φρόνημα βρίζοντας τους Γερμανούς,για την κυβέρνηση όμως τσιμουδιά,μάλλον τυχαίο,για κάτι στημένα Βαγγέλα άκουσες κάτι;Γιατί εγώ άκουσα πως σε σώσανε κάτι…αγαπούλες με βουλευτικές έδρες.
Επιμέλεια: Newspao.gr team

Δεν υπάρχουν σχόλια: